23948sdkhjf

Nedbrydningsbranchen i sort

Det er slut med de røde tal på bundlinjen, viser Licitationen - Byggeriets Dagblads brancheanalyse

Det går ganske godt for den danske nedbrydningsbranche, hvis man skal tro på udsagn og på de regnskaber, der er tilgængelige for dele af indeværende år, samt for sidste år.

Det er svært at ramme et tidspunkt, hvor alle regnskaber er helt friske, men bedømt ud fra de resultater, vi har fundet, ser det rigtigt fornuftigt ud for en branche, der i flere år har kørt fornuftigt, men hvor nogle af aktørerne af forskellige årsagerne ikke har kunnet præstere overskud.

Bøtten vendt
Men nu er bøtten vendt til det mere positive, og aktiviteten har nu holdt niveau så længe, at virksomhederne har kunnet trimme til det aktuelle niveau. Det betyder meget at aktiviteten ikke svinger for meget, for det koster at øge og at mindske.

Dele af virksomhederne har dog kunnet mærke en vis tøven i starten af året i år, hvilket blandt andet begrundes med udskudte projekter. Men det lader til at være kommet i gang igen.

Renoveringer fylder
De virksomheder, vi har talt med, har i dag mindre at gøre inden for anlægsdelen. Hovedaktiviteterne ligger inden for boligrenovering og totalnedrivninger, men det er ved at være småt med gamle broer og og andet i den dur, hvis man lige ser bort fra den gamle Storstrømsbro, der skal fjernes.

Læs brancheanalysen: Ingen røde tal i nedrivningsbranchen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078