23948sdkhjf

Nu kan kvinderne bedre blive set

Specialdesign: Fluorescerende jakker med plads til barm og hofter
Arbejdstøj handler både om komfort og sikkerhed. Og nu bliver et af branchens bredeste sortimenter af sikkerhedsbeklædning endnu større. Det er Mascot som netop har lanceret hi-vis softshelljakke og vinterjakke til kvinder. Jakkerne er specialudviklede med en mere figurnær pasform særligt tilpasset kvinder.

De to nye fluorescerende damejakker er en del af den slidstærke Mascot Safe Supreme-serie, som er særligt velegnet til de barske krav i bygge- og anlægsbranchen, hvor slidstyrke og effektiv bevægelsesfrihed er et must.

Damejakkerne er begge godkendt efter EN ISO 20471 klasse 3 (de små størrelser XS og S i softshellen er dog klasse 2). Det betyder, at du kan synlig og sikker hele arbejdsdagen igennem.

Med softshelljakken 18512 får du en åndbar, vindtæt og vandafvisende trelagsjakke til den lunefulde overgangsperiode og mildere vinterdage. Formskårede ærmer giver god bevægelsesfrihed, mens regulerbar lynlukning med rib ved håndled og forlænget ryg sikrer dig mod kulde og vind.

Vinterjakken 18545 er velegnet til de rigtigt kolde måneder, hvor en varm og vandtæt jakke er nødvendig. Med 18545 får du en vinterjakke certificeret efter EN 343 og EN 342, der sikrer dig effektiv beskyttelse mod kulde og regn. Begge jakker har aftagelig hætte.

Pasform testet af kvinder
Pasformen på sikkerhedsjakkerne er kropsnær og særligt tilpasset kvinders former. Jakkerne er figursyede med smallere talje, smallere skuldre og plads til hoften, så du som kvinde får en smart, behagelig jakke, der sidder optimalt og har fuld bevægelsesfrihed.

Begge jakker har brystindsnit med plads til barmen, og der er ingen generende brystlommer. En fordel ved at vælge en jakke, der er specialdesignet til kvinder er også, at ærmelængde og længden på rygstykket er tilpasset kvinders højde, ligesom der er frontåbning til damesiden.

Damejakkerne 18512 og 18545 fås i hi-vis farverne gul, orange og rød. Størrelse XS-4XL
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.8