23948sdkhjf

Styrk bundlinjen: Bliv bedre til at lede projekterne

Dygtig projektledelse afspejler sig ofte ganske positivt på bundlinjen. Så er du klar til at blive bedre til projektledelse, så skal du måske kigge lidt på den projektlederuddannelse, som Dansk Byggeri har sat sammen.

Uddannelsen er tilrettelagt med fokus på at skabe et maksimalt udbytte for projektledere med en travl hverdag. Derfor strækker uddannelsen sig over i alt 10 dages koncentreret læring fordelt på fem todagesmoduler med overnatning, hvor der er aftenarbejde og plads til at lære de andre deltagere godt at kende.

- På uddannelsen kommer du til at arbejde med dig selv som leder. Ud fra en dybdegående personprofil kobler du de konkrete projektledelseskompetencer med dig selv som person og åbner op for udvikling af dine beslutningsprocesser og handlemuligheder, lyder det fra Dansk Byggeri, som samtidig lover, at du på uddannelsen møder branchens bedste og mest erfarne underviserhold, der udelukkende arbejder med udvikling inden for byggeriet, og som er eksperter i undervisning af byggeriets dygtige praktikere.

Læs mere om projektlederuddannelsen her

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094