23948sdkhjf

Fyld ordrebogen: Her er der nye byggeopgaver på vej

Læs i dag om kommende byggeprojekter i Aalborg, Herlev, Hørsholm og på Frederiksberg

REGION NORDJYLLAND

AALBORG

Boliger
Aalborg Byråd har godkendt Lokalplan 5-4-101 Boliger, Øster Hassing Vej - Smalby, Langholt endeligt.

Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af et lokalt ønske om at sikre tilstrækkeligt med boliggrunde i Langholt, og den giver mulighed for opførelse af i alt 18 boliger.

REGION HOVEDSTADEN

HERLEV

Boliger og butik
Der er udarbejdet et forslag til Lokalplan 112 for en boligbebyggelse og butik på Herlev Ringvej på det tidligere posthusområde og en parkeringsplads ud mod Herlev Ringvej.

Det planlagte byggeprojekt består af to sammenhængende bygninger ud mod Herlev Ringvej og en bygning mod Hyrdindestien.

I bygningerne langs med Herlev Ringvej etableres parkering og en mindre butik på maksimalt 200 kvm i stueetagen. Boligdelen kommer til at omfatte omkring 90 boliger. Mod Herlev Ringvej bygges i op til otte etager og mod Hyrdindestien i maksimalt fire etager.

Projektet er udviklet af ELF og har fået navnet Frimærket.

Forvaltningen indstiller, at lokalplanforslaget fremlægges i otte ugers offentlig høring. I første omgang behandles sagen i Teknik- og Miljøudvalget i Herlev Kommune i dag. 

HØRSHOLM

Indretning af boliger på Nebbegård
Hørsholm Kommune har modtaget en ansøgning om muligheden for, at de eksisterende bygninger på Nebbegård kan indrettes til boligformål. Bygningerne har stået tomme i en årrække og kan ikke anvendes uden istandsættelse og ombygning. Det er ansøgers ønskes, at der etableres cirka 30 nye boliger i eksisterende bygningskroppe.

En ændret anvendelse af ejendommen til boligformå kræver udarbejdelse af landzonelokalplan, kommuneplantillæg og miljøvurdering, og Miljø- og Planlægningsudvalget skal på sit møde på torsdag beslutte, om der skal igangsættes en lokalplanproces.

FREDERIKSBERG

Opførelse af plejecenter
Frederiksberg Kommunalbestyrelse har tidligere besluttet at etablere et plejecenter på Betty Nansens Allé, og nu er planerne nået dertil, hvor byggeprogrammet skal godkendes; i By- og Miljøudvalget samt Ældre- og Omsorgsudvalget i dag og i Magistraten og Kommunalbestyrelsen den 29. januar.

Plejecentret indrettes med cirka 120 moderne plejeboliger af varierende størrelse svarende til et bruttoetageareal for hele plejecentret på cirka 7.700 kvm.

Opførelsen af plejecentret udbydes som en totalentreprise, hvor der anvendes udbud efter forhandling. Udbuddet indledes med en prækvalifikation, hvor der prækvalificeres fem tilbudsgivere. En vinder forventes fundet til august.

Plejecentret opføres ifølge planerne i perioden fra februar 2020 til juli 2021.

Du kan hver dag se en opdateret liste over nye byggeopgaver (kræver abonnement) i Licitationen-Byggeriets Dagblad. Se hvordan du abonnerer her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094