23948sdkhjf

Varme arbejdsjakker behøver ikke være tunge

En vinterjakke skal ikke nødvendigvis være tyk og tung for at være varm
Hvis du føler, at du går på kompromis med komforten, herunder ikke mindst vægt og bevægelighed, når du køber vinter-arbejdsjakke, så kan de nye jakker fra Mascot måske være et bud på en jakke med lav vægt og stor bevægelighed.

Det gælder vinterjakken Mascot Advanced 17035 og skaljakken Mascot Advanced 17001, som er fremstillet af speciel stofkvalitet, der har en lav vægt og er strækbar i alle retninger. Jakkerne har desuden en ergonomisk pasform og formskårede ærmer, så de følger kroppens ergonomi.

Både vinterjakken og skaljakken er certificeret åndbare, vind- og vandtætte (EN 343). Det betyder, at du får maksimal beskyttelse mod nedbør, samtidig med at du kan komme af med overskydende varme. Uden åndbarheden er der stor risiko for at blive våd inde under jakken og dernæst kold. Vinterjakken er derudover kuldebeskyttende (EN 342) ved hjælp af et fór af det exceptionelt isolerende materiale Climascot

Alle lommer, udvendige som indvendige, er udstyret med lynlås, så indholdet holdes sikkert inde. I ribben ved håndleddet er der hul til tommelfingeren, så du kan holde hænderne varme og samtidig have fingrene fri til præcisionsarbejde.

For synlighed på arbejdspladsen er reflekseffekter integreret i designet. Specielt for vinterjakken er der på brystet tilføjet en D-ring til ID-kort.

Vinterjakken MASCOT® ADVANCED 17035 fås i størrelse XS-4XL og i de to farver 09 (sort) og 010 (mørk marine), mens skaljakken MASCOT® ADVANCED 17001 også fås i størrelse XS-4XL, men i fem forskellige farver: 4409 (mørk petroleum/sort), 01009 (mørk marine/sort), 0618 (hvid/mørk antracit), 0918 (sort/mørk antracit) og 3309 (mosgrøn/sort).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078