23948sdkhjf

Lad andre klare de syge medarbejdere

Du kan outsource papirbøvlet og hjælpen til sygemeldte medarbejdere til en specialist
- Moderne og dygtig ledelse og en tidlig indsats giver en mere effektiv og holdbar afklaring for både virksomheden og den sygemeldte og derved sparer virksomheden tid og penge.
Det siger Tine Svarer, ejer af In Via i Odense, som er en konsulentvirksomhed med fokus på at hjælpe mennesker, der er ramt af langtidssygdom. Det kan f.eks. være hjælp i forbindelse med sygedagpenge, fleksjob, jobcenter, arbejdsfastholdelse, hjælpemidler, sygesamtaler, lovgivning mv Høj faglighed betyder overblik, trygge rammer og realistiske løsninger.

- Virksomheder kontakter os f.eks. fordi lederen ikke har kendskab til reglerne på området, mangler tid og ikke mindst den fornødne empati til at have rette fokus på den sygemeldte og situationen. Det koster virksomheden penge, da den sygemeldte ofte går hjemme i længere tid end der er brug for og uden rette hjælp, siger Tine Svarer.

Klarer det hele
- In Via aflaster lederen, så virksomhedens ressourcer bliver brugt bedst muligt. Vi overtager kontakten til sygemeldte, jobcenter og andre aktører og hjælper med at skabe et optimalt forløb, som både virksomheden og den sygemeldte er tilfredse med, forklarer Tine Svarer og tilføjer, at fagligheden og mange års erfaring betyder, at In Via kender reglerne og praksis på området.

- Pointen er, at vi her taler om en indsigt og hjælp, man ikke får via en sundhedsforsikring og ydelser kun ganske få fagforeninger - om nogen overhovedet – tilbyder, understreger Tine Svarer
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079