23948sdkhjf

JM Trykluft A/S puster certificering op nedefra

JM Trykluft A/S gennemførte sin DRA-certificering med alle syv afdelinger i én proces. Det kunne lade sig gøre, fordi ledelsen tog udgangspunkt i dagligdagens praksis
Afdelingslederne fik overrakt hvert deres certifikat, og der blev skålet i kaffe, da JM Trykluft A/S markerede, at virksomheden er blevet DRA-certificeret af Materielsektionen under Dansk Byggeri.

Samtidig slog både administrerende direktør Christian Samuelsen og salgsdirektør Peter Madsen fast, at certificeringen kun er begyndelsen på en proces, der skal gøre JM Trykluft A/S til en endnu bedre leverandør af udlejningsmateriel til bygge- og anlægssektoren.

Konsulent Carl Nielsen har været drivkraften i certificeringen, og på hans opslagstavle ses det samlede billede af de mange forskellige arbejdsprocesser, der er blevet beskrevet.

- Det er kun for at have et samlet overblik lige nu, men ellers er det hele lagt ind elektronisk, og vi har fået opbygget en menu ud fra de forskellige arbejdsgange i firmaet, så det skulle være meget enkelt og overskueligt, forklarer Carl Nielsen.

- Vi har brugt rigtig meget tid på at gennemgå arbejdsgangene i afdelingerne. Det er utrolig vigtigt, at alle kan genkende sig selv i de procesbeskrivelser, vi har indført. Vi har hele tiden været helt overbeviste om, at certificeringen skulle hele vejen rundt i virksomheden fra begyndelsen, og at det skulle være vores samlende fælles projekt.

- Jeg oplever, medarbejderne har taget godt imod udfordringerne med at beskrive deres arbejdsprocesser osv. Vi har fået det til at ske som en naturlig udvikling, og vi har prøvet at få det til mest muligt at ligne det, vi gør i forvejen. Grundlæggende synes vi jo, at vi også i forvejen drev en rigtig fornuftig virksomhed, men selvfølgelig er der kommet nogle ændringer og forbedringer undervejs, fortæller Carl Nielsen, der betegner hele processen som meget konstruktiv.

Færre fejl
Salgsdirektør Peter Madsen kan allerede nu registrere, at der er færre udkald til fejl på maskiner.

- Vi bruger flere ressourcer på at klargøre maskiner, men til gengæld sparer vi på udkald til fejl på maskiner. Det giver både mere tilfredse kunder og en besparelse på omkostninger for os. Vi har fået et klargøringssystem, hvor en række punkter skal kontrolleres og vinges af, ligesom mange kender fra et serviceskema på deres bil. Det skal udfyldes, uanset om en maskine har været ude i fire timer eller i fire uger, fortæller Peter Madsen.

Afdelingsledere og salgsfolk var samlet til markering af, at udlejningsvirksomheden JM Trykluft A/S har fået DRA-certificeret hele virksomheden med syv afdelinger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088