23948sdkhjf

Ny mand i toppen hos Inbogulve

Inbogulve amba, der står bag Garant-butikkerne, har ansat Carsten Normann, 52 år, som ny administrerende direktør
Inbogulve amba, der omfatter ca. 70 Garant-butikker og et stort antal erhvervscentre med en samlet omsætning på over 1 mia. kr., har ansat Carsten Normann, 52 år, som ny administrerende direktør. Carsten Normann har en lang og tung karriere i dansk detailhandel bag sig og kommer senest fra en stilling som CEO i Mayday Invest A/S. Carsten tiltræder stillingen senest 1. august 2015.

Med Carsten Normann får Inbogulve en administrerende direktør, der har en bred kompetence- og erfaringsmæssig baggrund fra både detailhandel og frivillige kæder. Før Mayday Invest var Carsten Normann administrerende direktør for Biva A/S og CEO for Dagrofa A/S, der omfatter supermarkedskæderne Super Best, Kiwi og Spar. Han har ligeledes været CEO for Rema 1000, hvor han var arkitekten bag kædens succes i Danmark.

Under Carstens ledelse voksede Rema 1000 fra omkring 40 butikker til 125. Alle år med rekordomsætning og -resultat.

-Bestyrelsen har valgt Carsten Normann, fordi han er en erfaren og meget kompetent leder, der har bred indsigt og erfaring med detailhandel. Samtidig har han dyb indsigt i hele værdikæden i en kædestruktur, hvilket også vil komme vores erhvervsmedlemmer til gode. Carsten er kommercielt stærk og meget kundeorienteret. Han er samtidig en meget engageret og inspirerende leder, hvilket vil komme både kædekontoret i Tilst og de enkelte medlemmer til gode, udtaler bestyrelsesformand Claus Astrup-Larsen.

Det er Claus Astrup-Larsens forventning, at Carsten Normann sammen med organisationen i Tilst kan videreføre den lagte strategi og sikre den nødvendige fremdrift i alle dele af Inbogulve – både på kædekontoret, i butikkerne samt erhvervscentrene.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079