23948sdkhjf

Cembrit nordisk forhandler af glasfiberpaneler

Efter flere års samarbejde har Cembrit indgået aftale med Fiberline om at blive nordisk forhandler af facadepaneler
Fiberlines eksklusive glasfiber-facadepaneler skal fremover på nordisk plan forhandles af Cembrit som dermed skaber både et match og et modstykke til Cembrits fibercementprodukter.

Aftalen mellem Cembrit, som er Danmarks førende forhandler af byggematerialer i fibercement, og Fiberline, som er en af verdens førende producenter af glasfiberkompositter til store konstruktionsprojekter og styrkeelementer til vindmøllevinger, betyder, at Cembrit overtager salget af facadepanelerne – bl.a. på baggrund af virksomhedens brede forhandlernetværk inden for byggematerialer.

Produktet relanceres nu som Cembrit Fiberline og vil blive præsenteret på TUNBYG 2012 i Fredericia til marts.

Da Fiberlines facadepaneler stort set altid monteres på en Cembrit vindspærre, har de to danske virksomheder allerede et godt kendskab til hinanden og har arbejdet sammen i adskillige år.

- Fiberlines facadepaneler komplementerer vores produkter rigtig godt. Både Fiberlines og Cembrits produkter er baseret på den samme grundtanke, fiberarmering, hvilket skaber den perfekte binding mellem produkterne. Fordi vi kender dette elegante produkt godt i forvejen, var det oplagt, at vi gik ind som forhandler, siger Magnus Sommer, innovationschef i Cembrit, der mener, at de nye glasfiberpaneler bliver et bliver en god pendant til facadebeklædninger i fibercement.

Fiberline har valgt Cembrit bl.a. på grund af virksomhedens solide fodfæste i byggebranchen:

- Vi er profil-leverandør med kernekompetence i at udvikle og producere profiler af kompositter, og derfor var det mere naturligt for os at finde en seriøs partner i byggeindustrien til at løfte salg og support af facadepanelet . Det føler vi, at vi har fundet hos Cembrit, siger Kristian Koldtoft, Produktchef for Window & Facade Profiles hos Fiberline.

Cembrit Fiberline-panelerne er lavet af glasfiberkomposit –et yderst stærkt materiale, der bl.a. anvendes som alternativ til beton og stål. Glasfiberkomposit består af fibre, fastholdt i en matrix af polymer. Udover panelets styrke gør materialets specielle mønster panelet til et efterhånden populært facadeprodukt, især til arkitekttegnede bygninger.

Materialets translucens åbner muligheder for, at overfladen kan ændre karakter alt afhængig af sollys, årstider, omgivelser osv.

Flere nye produkter på TUNBYG

Udover lancering af Cembrit Fiberline vil der på Cembrits stand på TUNBYG være præsentationer af Cembrits Flow System, et nyudviklet system til skruefri-montage af facadeplader, samt fremvisning af Cembrits øvrige produkter. Adm. direktør i Cembrit, Mogens Fisker ser frem messen i Fredericia:

- For os handler det om at være, hvor kunderne er. Den personlige relation mellem Cembrits konsulenter og kunder er altafgørende for et godt samarbejde, og TUNBYG skaber gode rammer for at opbygge såvel nye som gamle relationer, fremhæver Mogens Fisker.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109