23948sdkhjf

VVS-branchen til kamp mod klamphuggeri

TV-programmer om klamphuggeri og tårnhøje regninger har gjort mange forbrugere usikre på byggebranchen. VVS-producent slår nu et slag for forbrugerne med nyt onlineværktøj
TV-programmer om klamphuggeri og historier om forbrugere, der er blevet ruineret af dårlige håndværkere, har sat sit aftryk på byggebranchen. Trods mange dygtige fagfolk er branchens image dårligt og forbrugerne skeptiske.

VVS-producenten Unidrain A/S vil nu forsøge at ændre forbrugernes opfattelse og lancerer derfor et nyt onlineværktøj, der sikrer et bedre byggeresultat for både kunder, arkitekter og installatører.

Det nye onlineværktøj sætter forbrugere i stand til at se hvordan et nyt unidrain-afløb vil passe i deres badeværelse - vel at mærke inden byggeprocessen går igang. På den måde kan forbrugerne være sikre på det ønskede slutresultatet. Samtidig får landets arkitekter frihed til at designe store badeværelses-løsninger med unidrain-afløb med alle hjælpemidler ved hånden.

Værktøjet kan blive en konkurrencemæssig fordel for unidrain, mener en ekspert.

- Vi oplever, at flere og flere arkitekter foretrækker at arbejde med leverandører, der kan levere online-konfiguratorer. Et sådant redskab er nemlig med til at holde byggeomkostningerne nede, fordi det afhjælper misforståelser både før og under byggeprocessen.

En optimering, der giver tilfredse kunder. Jeg ser derfor programmer som unidrains onlinekonfigurator som en fordel, når fremtidige byggeprojekter kommer i udbud, fortæller René Martin Larsen, centerchef hos Center for Byggeri og Business.

Farvel til stopklodser

Værktøjet skal ses som bindeled mellem VVS-producent, arkitekt og forbruger. Det er et led i styrkelsen af unidrains digitale profil og optimering af den webplatform, som virksomheden lancerede i 2011. unidrain tager dermed idéen bag 2D- og 3D tegninger et skridt videre, og slår et slag for VVS-branchen i den digitale verden.

- Forbrugerne føler sig sikre, når de får installeret et unidrain-afløb. Og med vores nye onlinekonfigurator kan de se, at vi har taget højde for alle dele af byggeprocessen, siger Thomas Skov Simonsen, marketingchef hos Unidrain A/S.

Med det nye redskab får forbrugeren en løsning, hvor han eller hun bliver "bygmester" på sit nye badeværelse - og arkitekten får mulighed for at designe uden forhindringer.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063