23948sdkhjf

Stor ordre til Quattro Færdigkvist

Den sjællandske kvistfabrik skal levere 154 færdigkviste til Boligforening
Køge Almennyttige Boligforening (KAB) gennemfører indtil årsskiftet vindues-og kvistudskiftning under ledelse af rådgivningsfirmaet Torkil Lausen A/S.

Opgaven, som forestås af entreprenørfirmaet Faxesnedkeren A/S, forløber i én lang etape startende i august og frem til årsskiftet. hvor udskiftes vinduer og døre i 195 lejligheder. Heraf skal 77 lejligheder have 2 nye kviste hver, og den opgave skal den sjællandske kvistfabrik Quattro Færdigkvist levere.

At valget faldt på den sjællandske kvistfabrik er ikke tilfældigt. For Quattro Færdigkvist er den første udbyder i branchen, som allerede er klar til at blive CE-mærket, når denne ordning om kort tid vedtages i EU. Tillige har fabrikken netop gjort sig bemærket med en nyudviklet kvist, der er den mest energivenlige på markedet.

- At kombinere æstetik og arkitektur med den absolut bedste isolering er en vanskelig, men ikke umulig ting. Isoleringen er gjort muligt uden at skæmme kvisten med tykke beklædninger i siderne.

Hjørnestolpen niveaudeles som standard så den syner mindre - og derved bevarer kvisten sin elegance. Dette er især vigtigt for små kviste som netop er tilfældet i dette her byggeri, hvor vinduerne blot måler 90x90 cm, fortæller Thorstein Rasmussen, der er ansvarlig for salg og marketing hos Quattro Færdigkvist.

De 2 første kviste til prøvehuset er allerede produceret og monteret. Så nu mangler der blot 152.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062