23948sdkhjf

Blandemester sælger sort beton

En blandemester slap med et års betinget fængsel for at begå underslæb mod sin tidligere arbejdsplads
Det har i landsretten kostet en 43-årig tidligere blandemester i et beton- og byggemarkedsfirma i Ringkøbing et års betinget fængsel at begå underslæb overfor virksomheden ved at sælge "sort" beton for en produktionspris på 242.000 kr. Udsalgsprisen for betonen ville have været på 544.000 kr.

Det skriver Mester Tidende

Grunden til den betingede dom er, at underslæbet fandt sted så langt tilbage som fra april 2006 og frem til december 2007, så det er mere end fire år siden den 43-åriges kriminalitet ophørte, ligesom han har gode personlige forhold og hidtil har haft en såkaldt ren straffeattest.

Hans tidligere arbejdsgiver havde indgivet et krav om, at blandemesteren skulle betale virksomheden udsalgsprisen på betonen tilbage, men det henviste landsretten til et civilt søgsmål.

Den 43-årige forklarede i landsretten, at der var andre i virksomheden, som havde adgang til at sælge sort beton, og i øvrigt var det en intern aftale, at der kunne sælges sort beton. En aftale, der allerede var gældende, da han blev ansat i 1995. Fra 2006 blev salget mere udbredt.

- I virkeligheden fortsatte jeg blot traditionen med salg af sort beton, da den tidligere blandemester stoppede i virksomheden, og jeg blev ansat, forklarede den 43-årige i Vestre Landsret.

Han mente selv, at han er gjort til syndebuk, idet der var andre, der var bemyndiget til at modtage penge i forbindelse med kontantsalg af beton.

Den 43-årige er i dag ansat hos et sommerhus-udlejningsfirma som pooltekniker, og firmaet kender til den aktuelle sag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079