23948sdkhjf

Træk taget fra i skat !

Skattefradrag gør det mere attraktivt at få renoveret taget
Når håndværksmestrene skal overbevise boligejerne om, hvorfor det både af hensyn til holdbarhed og udseende er gunstigt at renovere taget, så er der her i 2012 endnu et argument, som gør det attraktivt for boligejerne at få sat skik på taget - nemlig skattefradrag.

I Danmark er der godt 700.000 hustage med en alder på 20 år eller ældre. Mange ser triste og udslidte ud og nedbrydningen af overfladen er startet.

I stedet for at udskifte disse tage kan de i stedet renoveres til en overkommelig pris og så forlænges tagets levetid tilmed med 25-30 år.

Direktør Arne Rasmussen fra Haslev Tagrens oplyser, at et almindeligt parcelhus med en tagflade på 140 kvm.og en taghældning under 30 grader, vil kunne renoveres for omkring 19.000 kr. inklusiv moms.

- Resultatet af renoveringen vil være, at tagfladens overflade bliver forstærket og forseglet således, at overfladens løbende afgivelse af fiber bliver stoppet. Såfremt behandlingen udføres af professionelle fagfolk med specialudviklet miljøgodkendt maskineri som Haslev Tagrens råder over, kan tagets levetid forlænges med omkring 20–30 år.

Tillægsgevinsten bliver, at taget bliver ligesom nyt at se på.

Et nylagt tag vil til sammenligning koste omkring 140.000-160.000 kr. Så der kan være mange penge at spare på at vedligeholde sit tag, fastslår Arne Rasmussen.

Fradrag for arbejdsløn

Herudover er der argumentet omkring skattefradraget:

I 2012 er der fradrag for en del af arbejdslønnen. Man kan således få et skattefradrag på op til 15.000 kr. om året inklusive moms for arbejdsløn i forbindelse med service og vedligeholdelse på sin ejendom. Det giver en besparelse på ca. 5.000 kr. skat.

Og det er da bestemt værd at tage med!

Læs om skattereglerene her:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093