23948sdkhjf

Ny hjemmeside sætter fokus på brandsikkerhed og energieffektivitet

På den nye paroc.dk er der samlet information om brandsikre og energikloge isoleringsløsninger sammen med eksempler på, hvordan og hvor Parocs produkter bedst kan anvendes
Paroc, som er en af Europas førende producenter af stenuldsisolering, fejrer i år sit 75-års jubilæum. Siden produktionen af stenuldsisolering startede i 1937 har Paroc indsamlet en mængde viden og erfaringer i kunsten at bygge og renovere energiklogt.

I årenes løb har mange gør det selv-folk og professionelle fået hjælp af denne viden i deres hverdag og nu fortsætter Paroc på den slagne vej og sætter brugeren i fokus på sit nye websted.

På den nye paroc.dk er der således samlet information om brandsikre og energikloge isoleringsløsninger sammen med eksempler på, hvordan og hvor Parocs produkter kan anvendes og bedst kommer til sin ret.

Det nye websted indeholder information til alle kundesegmenter inden for bygningsisolering, teknisk isolering og sandwichelementer, komplet information om aktuel teori, gældende standarder og lovkrav, inspirerende billeder fra referenceobjekter og information fra interessante projekter inden for energiklogt og innovativt byggeri og renovering.

Webstedet samler også en række nye hjælpemidler, der gør hverdagen lettere for både gør det selv-folk og professionelle. Det nye energiberegningsprogram Energispararen er et eksempel, dwg-filer er et andet. Derudover der det muligt at downloade installationsanvisninger, brochurer, certifikater og godkendelser. Siden har et åbent presserum med adgang til en materialedatabase med pressebilleder, mediepakker m.m.

Paroc-produktprogrammet omfatter bygningsisolering, teknisk isolering, marine isolering, sandwichelementer og akustikprodukter.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078