23948sdkhjf

Mål selv mængden af radioaktiv radon

Det kan være dyrt at anskaffe sig en radonmåler, men hos BatteryStore kan man nu både købe og leje en radonmåler til at måle mængden af radon i sit hus
- En radonmåler er en dyr investering, som mange mennesker måske ikke er villige til at betale for. Vi har derfor gjort det muligt at leje en radonmåler, så man ikke selv behøver at gå ud og investere i én, fortæller Gert Brandt fra BatteryStore.

Ved at leje en radonmåler er det således blevet nemt og billigt selv at undersøge, om der er problemer med radon i indeklimaet i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Med mediernes øgede omtale af den skadelige radon er flere og flere danskerne blevet bevidste om de sundhedsmæssige risici, der følger med at have en stor mængde radon i sin bolig.

- Vi har oplevet, at et stigende antal danskere er begyndt at få øjnene op for, hvor skadeligt radon kan være. Vi mener, at det er et vigtigt emne at få fokuseret mere på, siger Gert Brandt fra BatteryStore.

Radon er en radioaktiv gasart, som årligt er med til at forårsage ca. 300 tilfælde af lungekræft. Særligt for rygere er sundhedsrisikoen for lungekræft forhøjet sammenlignet med ikke-rygere.

Netop derfor er det en god idé at få målt radonniveauet i det område, hvor man bor.

Det øgede fokus på radon har medvirket til, at BatteryStore har oplevet en stigende efterspørgsel på radonmålere. Som navnet angiver, er BatteryStore forhandler af mange typer batterier, men altså også radonmålere, sikkerhedsprodukter og meget andet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078