23948sdkhjf

Generationsskifte hos B. NYGAARD SØRENSEN A/S

Palle Willems går på pension og afløses af Lars H. Nielsen
Med virkning fra den 1. april 2012, overtager Lars H. Nielsen, stillingen som administrerende direktør i virksomheden, B. NYGAARD SØRENSEN A/S.

Den nuværende administrerende direktør og medejer, Palle Willems, 66 år, går i den anledning på pension.

Virksomheden B. NYGAARD SØRENSEN A/S blev stiftet i 1987 af Bent Nygaard Sørensen og Palle Willems, som var tidligere kollegaer i et svensk entreprenørfirma. Virksomhedens første domicil, en ejendom på Bagsværdvej i Lyngby, blev starten på en solid og velfundamenteret entreprenør- og ingeniørvirksomhed, der i dag beskæftiger ca. 100 medarbejdere og er et af de mellemstore selskaber i branchen.

Lars H. Nielsen - uddannelse og ansættelsesforløb Efter 15 års ansættelse hos overtager Lars H. Nielsen posten som administrerende direktør. Han blev ansat i 1996 som pladschef.

Efter 8 års ansættelse udnævnes Lars til sektionschef - nu kaldet afdelingschef - i virksomhedens byfornyelsesafdeling. Han forsætter i denne stilling frem til den 31. marts 2012.

Lars H. Nielsen har en håndværksmæssig baggrund som murersvend, samt en videreuddannelse inden for byggeteknik og merkonom.

Virksomheden fortsætter med 5 afdelingschefer. Derfor er Tjørn Djurhuus, 34 år, udnævnt som efterfølger til Lars Nielsens stilling som afdelingschef i byfornyelsesafdelingen.

Tjørn Djurhuus har været ansat i virksomheden siden 2003 hvor han startede som byggeleder. Han er uddannet tømrer og blev færdig som bygningskonstruktør i 2003.

Tjørn fratræder pr. 1. april stillingen som pladschef til fordel for stillingen som afdelingschef.

Selvom Palle Willems har valgt at gå på pension, siger han ikke farvel til virksomheden. Han fortsætter ejerskabet som hidtil og sidder ligeledes i bestyrelsen sammen med blandt andre, Bent Nygaard Sørensen.

Virksomheden vil gerne markere generationsskiftet mellem Palle Willems og Lars H. Nielsen. Derfor afholdes der reception den 20. april kl. 14.00-16.00 på hovedkontoret på Stationsalleen 42 i Herlev.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112