23948sdkhjf

Søde sild på TUN BYG

Søde, smilende piger er stadig et trækplaster på messe og udstillinger
Det kan lyde både lummert og diskriminerende; men fakta er, at søde piger er med til at fremme interessen for ethvert produkt – også på en byggemesse, som den netop afviklede TUN BYG 2012 i Fredericia.

Flere af udstillerne på den store messe havde søde piger på standene. Dels som blikfang, men så sandelig også som kompetente rådgivere og salgspersonale.

- På en messe, hvor de besøgende kommer fra en branche som mest består af mænd, og hvor begejstringen for værktøj og byggematerialer er svær at dele med andre end sine mandlige kolleger, er det fantastisk at møde søde, smilende piger, som tilmed ved noget om byggeri, fastslog en ung håndværksmester, som Mester Tidende mødte på TUN BYG 2012.

Ud over søde piger var opfindsomheden stor blandt udstillerne for at skabe blikfang og tiltrække de besøgendes opmærksomhed.

På flere af standene var der både gode messetilbud og konkurrencer. De mange besøgende fagfolk kunne således bl.a. køre racerbil, spille golf, slå søm i, knuse glas eller klinker, blive klippet, konkurrere mod hinanden eller deltage i en hurtighedskonkurrence. Og mange andre spændende ting.

Søde pige, konkurrencer, en kop kaffe eller en fadøl klær’ stadig hinanden !
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11