23948sdkhjf

DM i bordfodbold for professionelle håndværkere

I ugen op til EM i fodbold sørger Würth for, at alle håndværkere kommer i topform til årets fodboldbegivenhed ved at afholde DM i bordfodbold for professionelle håndværkere
I ugen op til EM i fodbold i Polen og Ukraine inviterer Würth alle Danmarks professionelle håndværkere til at deltage i DM i bordfodbold. Turneringen afholdes i samarbejde med en række andre stærke spillere som Ekstra Bladet, Carlsberg, Merrild Kaffe, NOVA FM, Statoil og PUMA, som alle vil bidrage til at skabe en uforglemmelig oplevelse for deltagerne.

Der er hermed lagt op til et brag af en turnering med masser af fede præmier – 1. præmien er en tur til EM-kampen mellem Danmark og Tyskland, 2. præmien et gavekort på 10.000 kr. til værktøj og tredjepræmien et bordfodboldspil.

De indledende runder spilles efter fyraften d. 4.-7. juni i 18 af Würths butikker, som ligger i hele landet.

I hver af butikkerne findes en lokal vinder, og disse mødes til et brag af en finale fra lørdag den 9. juni på Würths hovedkontor i Kolding. Finalen afholdes i tidsrummet 10.00-15.00, så alle kan nå hjem og se Danmarks kamp mod Holland.

Alle de lokale vindere kan som minimum drage hjem fra Kolding med en række gode præmier fra Würths samarbejdspartnere, bl.a. et års forbrug af kaffe fra Merrild. Herudover vil der i løbet af dagen blive trukket lod blandt finalisterne om bl.a. motorolie fra Statoil, værktøj fra Würth og et komplet spillersæt til et helt fodboldhold.

Vil fremme erfaringsudveksling

Alle, der har lyst til at deltage, er velkomne til at stille op med et hold på 2 personer – eneste krav er, at begge spillere er professionelle håndværkere. Af hensyn til den praktiske gennemførelse kan der højest deltage 40 hold pr. dag i hver af de 18 butikker. Således har i alt næsten 3.000 hold mulighed for at stille op til DM i bordfodbold for professionelle håndværkere.

Men hvorfor arrangerer Würth overhovedet et DM i bordfodbold for professionelle håndværkere?

Marketingchef Michael Gadegaard siger:

- Den 21. marts åbner vi den 20. Würth butik i Danmark – denne gang i Slagelse, men målet er mindst 50 butikker inden 2020. Målet med butikkerne er selvfølgelig at gøre det let for vores kunder at få fat i vores produkter, når de har brug for dem, men herudover vil vi også gerne være med til at opbygge et miljø, hvor branchens aktører kan lære af hinandens erfaringer.

I den forbindelse mener vi, at vores butikker er en oplagt mulighed for at skabe et fælles mødested for vores kunder til faglige og sociale arrangementer. Og i år er EM jo en oplagt anledning til at sætte skub under denne proces – for selv om DM lyder meget seriøst, så gør vi det først og fremmest for at skabe lidt sjov i hverdagen for Danmarks håndværkere.

Sådan gør du

Hvis du vil være med, skal du tilmelde dig og din makker på Würths hjemmeside www.wuerth.dk

Eneste krav er, at I begge er professionelle håndværkere. Bemærk – der åbnes først for tilmelding i midten af april.

Vil du have en påmindelse, når der er åbent for tilmelding, så send en mail med teksten "DM i bordfodbold" i emnefeltet til bordfodbold@wuerth.dk.

I selve mailen skriver du dit navn og den e-mailadresse, du vil holdes informeret på, så sender Würth en mail, når der bliver åbnet for tilmelding.

tøtte

Tilmeld dig bordfodboldturneringen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093