23948sdkhjf

Kåd forventning til TUN BYG

Både udstillerne og de besøgende glæder sig til at ryste krisen af sig og lade optimismen få fat når TUN BYG 2012 åbner i dag
Der er ikke noget at sige til, at messe-arrangementet TUN BYG er gået hen og blevet en klassiker – og 2012-udgaven vil med sikkerhed også gå over i historien som en succes.

Trælasthandlerunionen-TUN, som står bag messe-flagskibet har nemlig endnu engang formået at få en lang række af branchens produktleverandører (mere end 300)til at stille op i Fredericia for at vise, hvad de har i godteposen til de mange håndværksmestre og deres svende, som fra i dag og frem til og med fredag den 16. marts lægger vejen forbi messehallerne.

Messen skulle have været åbnet af klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard, men han har meldt afbud, så det bliver Dansk Byggeris adm. direktør, Lars Storr-Hansen, som forestår den officielle åbning.

Rendyrket fagmesse

TUN BYG er en rendyrket fagmesse for professionelle fagfolk og det afspejler sig naturligvis i de mange produkter, som udstillerne viser frem. Her er tale om professionelt grej til professionelle håndværkere, som både når det gælder maskiner, byggematerialer og nye byggemetoder stille store krav til såvel produktet som leverandøren. At handle drejer sig ikke blot om gode priser. Det handler også om tryghed og tillid!

Selvom om TUN BYG 2012 gennemføres i skyggen af en global finans- og likviditetskrise, som også knuger den danske byggebranche i et livstruende favntag, så hersker der nærmest en euforisk stemning, når talen falder på TUN BYG. Både udstillerne og gæsterne er nærmest forårskåde og glæder sig i den grad til at udveksle erfaringer om markedet og dele viden om produkter.

Derfor vil det med sikkerhed summe af glade stemmer fra forventningsfulde udstillere og besøgende i de fire messedage.

Mester Tidende er naturligvis traditionen tro også med på TUN BYG – og du er meget velkommen til lige at lægge vejen for vores stand (E-8112) og få en snak.

TUN BYG 2012 har åben hver dag i perioden 13.-16. marts mellem kl. 10.00 og 17.00 og der er fri adgang for fagfolk.

Mere en 300 byggematerialeleverandører o.a.står klar til at vise, hvad de kan

Her kan du se udstillerliste og halplan
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094