23948sdkhjf

Tid til at tanke energividen

Tech College Aalborg inviterer entreprenører, rådgivere og håndværkere i Nordjylland til forårets store energi- og miljømesse
Der er mulighed for at få tanket ekstra energi, når Tech College Aalborg 3. april kl. 10-15 inviterer entreprenører, rådgivere og håndværkere i Nordjylland til forårets store energi- og miljømesse.

I den store tømrerhal på Øster Uttrup Vej 1 i Aalborg vil de førende leverandører på området udstille et væld af nye produkter og løsninger. På dagen vil udstillerne fremvise en række produkter baseret på nyeste viden og erfaring, så de besøgende får et indblik i de mange nye muligheder indenfor energibesparelse.

Brugen af solceller stiger eksplosivt i disse år. Derfor bliver der også lejlighed til at tage den nyeste generation af solceller i nærmere øjesyn. De er i stand til at producere strøm også i diffust lys d.v.s. når der er overskyet og når solen står lavt. De nye, lettere tyndfilm CIS-solceller er baseret på grundstofferne kobber, indium og selenium og har en højere udnyttelsesgrad af energien i sollyset.

Da messen løb af stablen i 2011 tiltrak den flere end 2.000 interesserede og med den stærke opmærksomhed, der nu er på energisparende foranstaltninger forventes det at tilstrømningen vil blive større i år.

Energimessen arrangeres i et samarbejde mellem Forsyningsvirksomhederne i Aalborg, University College Nordjylland, Energitjenesten i Nordjylland og Tech Energy.

Tech Energi Aalborg er et kursus- og videncenter med fokus på grøn energi og miljø, der hører under Tech College Aalborg.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094