23948sdkhjf

Styr projektet sikkert i land

Mange projekter kuldsejler fordi projektlederen ikke mestrer de mange discipliner i projektledelse
Alt for mange projekter kuldsejler-også i byggeriet-fordi projektlederen ikke mestrer de mange discipliner i projektledelse. Det er tidskrævende, besværligt og dyrt for virksomheden og for samfundet.

For dem der vil lade sig inspirere til bedre projektledelse er der mulighed for at møde forfatteren til nogle af de mest læste bøger inden for projektledelse og samtidig lære at bruge hans konkrete værktøjer på seminar hos Byggecentrum den 28. februar 2012.

- God projektledelse handler om at vide, præcis hvilke metoder man skal bruge til den konkrete udfordring, man står over for, siger Bjarne Kousholt, der deler ud af sine mange værktøjer og sin mangeårige erfaring med projektledelse på Byggecentrums seminar.

Med udgangspunkt i den helt nye bog "Projektlederens værktøj" og projektbiblen "Projektledelse – Teori og praksis", der udkommer i en ny og 4. udgave, vil Bjarne Kousholt gennemgå de vigtigste faser i et projekt og gennemgå de metoder og værktøjer, der kan tages i brug, når projektet skal ledes sikkert:

- Som et eksempel kan nævnes risikoanalysen. Uden værktøjet "risikoanalysen" kan man godt tale om projektets risici, men det bliver ukonkret.

Benytter man værktøjet, får man dels en "opskrift" på, hvordan risikoanalysen udføres, men man får også sat nogle betegnelser på: Sandsynlighed og konsekvens samt en grafisk metode til at visualisere projektets risici. Værktøjet gør, at vi kan gå i dybden med problemerne og forskellige mennesker kan drøfte disse og udveksle erfaringer på et konkret niveau, forklarer Bjarne Kousholt.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093