23948sdkhjf

Fischer fanger ny direktør

Ny dansk og nordisk direktør skal styrke befæstigelseseksperten fischer a/s
En ny dansk og nordisk direktør for fischer a/s skal sikre, at private og professionelle får bedre adgang til kvalitetsløsninger inden for enhver form for befæstigelse. Thomas Bendixen står fra januar 2012 i spidsen for fischer i Danmark og varetager desuden det regionale ansvar i Norden.

- fischer er kendt verden over for produkter af høj kvalitet og innovative løsninger inden for befæstigelse, både blandt professionelle og gør-det-selv-folk, siger Thomas Bendixen:

- Derfor er opgaven i høj grad, at fischer skal være det naturlige valg for kunderne, når de har brug for befæstigelse. Vi skal være tilgængelige og til at forstå – uanset hvem man er, og hvilken løsning man har behov for. Det skal vi være bedre til at tænke ind i vores samarbejde med forhandlere, vores markedsføring og salg, forklarer den nye direktør

Thomas Bendixen kommer til fischer med erfaring fra flere byggevareleverandører og har senest som salgs- og marketingdirektør været med til at etablere og styrke den danske del af den europæiske udlejningskoncern, LOXAM Rental.

Styrker produktprogrammet

fischers nylon dybler med tilhørende skruer og bolte har været på det danske marked i mere end 50 år – og markedsført i Norden næsten lige så længe. De senere år er sortimentet desuden udbygget med en række stærke produkter inden for kemisk befæstigelse samt et komplet udvalg af skruer til indendørs og udendørs brug.

- Vi har ambitioner om, at vores nye, komplette skruesortiment skal have en position, der er lige så stærk som fischers øvrige befæstigelse. Forhandlerne er vores vigtigste medspiller, og derfor vil vi satse kraftigt på at udbygge forhandlernettet fremover og styrke de gode samarbejder, som vi allerede har i dag, siger Thomas Bendixen.

fischers produkter er kendt og anerkendt som nogle af markedets bedste løsninger – og bliver anvendt til store bygningsværker og projekter verden over. Det er f.eks. fischers systemer, som holder sammen på den Københavnske metro, Wembley Stadium i London og verdens hidtil højeste bygning, Burj Al-Arab, i Dubai.

- Jeg glæder mig meget til at styrke fischers position i Danmark og til at udvikle nogle fælles nordiske løsninger sammen med fischers ledere i Norge, Sverige og Finland siger Thomas Bendixen.

fischer er en tysk, familieejet og-drevet virksomhed, som tog sit udgangspunkt i opfindelsen af den såkaldte S-dübel, den grå nylon dybel, som holder skruer på plads i murværk og beton. Det var denne opfindelse, som for mere end 50 år siden lagde grunden til en verdensomspændende virksomhed med 3.800 ansatte og et dagligt salg på mere end 14 mio. forankringsprodukter.

Det er også disse produkter, som virksomhedens Nordiske organisation med omkring 60 ansatte beskæftiger sig med. fischer har i dag også en auto-division, som fremstiller autoudstyr til bl.a. Audi, BMW og Mercedes. Desuden har virksomheden en konsulentvirksomhed (Lean-konsulenter) og en legetøjsdivision (fischer Technic).

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078