23948sdkhjf

TUN BYG: Storr-Hansen afløser Lidegaard

Dansk Byggeris adm. direktør åbner TUN BYG 2012 i stedet for klima-, energi- og bygningsministeren
Det bliver Dansk Byggeris adm. direktør Lars Storr-Hansen, der åbner den 15. udgave af TUN BYG. Det sker den 13. marts i Fredericia.

Klima– og energiminister Martin Lidegaard har som følge af et sidste øjebliks afbud givet stafetten til Dansk Byggeris Lars Storr-Hansen. De to deler vision om den betydning, som et klima- og energifokus vil få for byggebranchen.

- Der bliver ikke tale om en ny politik, blot fordi ministeren ikke er i stand til at komme og åbne TUN BYG. Vi er nemlig meget enige om, at byggeriet i fremtiden vil komme til at spille en vigtig rolle på klima- og energiområdet. I byggebranchen er det afgørende at holde blikket fast rettet mod implementering af vedvarende energiløsninger i de kommende mange år. Jeg ser derfor frem til at få syn for en del af visionerne på TUN BYG 2012, siger Lars Storr-Hansen.

Som et led i messens grønne fokus og for at fremhæve de mest innovative klima- og energiløsninger vil TUN BYG for anden gang danne rammerne for uddelingen af Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris.

På messens åbningsdag får tre udstillere, der i særlig grad har gjort en indsats på klimaområdet, overrakt en pris af H.K.H. Kronprins Frederik. 13 initiativer er i år nomineret til priserne, og de kan alle opleves på messens temastand for klima, energi og miljø, standnr. A-0620/A-1020.

TUN BYG 2012 afholdes 13. til 16. marts 2012 i Fredericia Messecenter/MESSE C og er åben alle dage kl. 10-17.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093