23948sdkhjf

Mesters kunder flygter fra beep-tonen

Langt over halvdelen af de kunder, som møder en telefonsvarer hos en håndværksmester lægger røret på igen og ringer til en anden mester
Når mester ikke tager telefonen, så risikerer han at miste kunder. Det er nemlig ikke alle kunder der lægger en besked på mesters telefonsvarer, hvis mester ikke lige selv har tid til at tage telefonen.

Det skriver entreprenør- og håndværkeravisen Mester Tidende.

- Når folk møder en telefonsvarer, så viser vore undersøgelser, at mellem 60 og 70 pct. lægger røret på og ikke indtaler en besked.

Dermed risikerer håndværksmesteren at gå glip af en hel del opgaver, siger Lauge Møller fra firmaet FirstClients i København.

Firmaet tilbyder bl.a. professionel telefonpasning for små og mellemstore virksomheder. Og det er ifølge Lauge Møller et marked i vækst.

- Stadig flere små og mellemstore virksomheder erkender, at det betaler sig at få kunderne til at føle sig trygge allerede ved den første kontakt.

Hvis denne første kontakt for kunden er en telefon, der ikke bliver taget og en opfordring til at indtale en besked efter beep-tonen, så reducerer håndværksmesteren chancen for at knytte kontakt til kunden. Det betyder, alt andet lige, mistet omsætning, siger Lauge Møller til Mester Tidende.

Kvalificeret telefonpasning

Når det gælder telefonpasning tilbyder FirstClients håndværksmesteren forskellige, skræddersyede løsninger.

- Mester kan f.eks. vælge, at vi tager telefonen hvis han ikke når at tage den efter den har ringet tre gange, eller kan f.eks. vælge at telefonen omstilles til os, når han er i møde osv. Formålet er, at potentielle kunder møder en venlig stemme, som tilmed kan svare kvalificeret på de spørgsmål der bliver stillet og som kan sørge for, at mester får fyldestgørende besked om opkaldet og samtalen.

Det gælder også, hvis det er forretningsforbindelser eller samarbejdspartnere der ringer.

Vi kan tilbyde kvalificeret telefonpasning helt ned på sagsnummer-niveau, siger Lauge Møller.

Eksklusive kontorhoteller

Telefonpasserne sidder i de kontorhoteller, som FirstClients råder over i Københavnsområdet. Når mester ikke selv kan tage telefonen omstiles den til telefonpasseren, som straks kan se, hvem opkaldet er til og derfor kan svare på mesters vegne.

- Vi tilbyder også at styre mesters fax osv. ligesom vi også kan tilbyde mester at leje moderne møde- og kursuslokaler, forklarer Lauge Møller.

En af de håndværksmestre, som benytter sig af FirstClients telefonpasning er Ronny Madsen fra Madsen Multi Team i Korsør. Firmaet arbejder med overfladebehandling af stål og facader.

- De yder en fantastisk service og hjælper mig, hvor jeg har mest brug for det. Det betyder, at jeg som travl selvstændig, føler mig godt tilpas og kan koncentrere mig 100 pct. om min forretning. Jeg misser ikke længere opkald og går ikke glip af mulig indtjening og jeg forøger kundetilfredsheden. Det har enorm betydning for mig, siger Ronny Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125