23948sdkhjf

Byggecentrum lukker udstilling i Ballerup

Byggecentrum samler de to permanente Byggevareudstillinger i Middelfart og styrker udstillingskonceptet med fuldt fokus på at udvikle synergien mellem udstillingen, kursuscentret og efteruddannelsesvirksomheden til gavn for både leverandører, udførende og slutbrugere
Byggecentrum har drevet permanente byggevareudstillinger i årevis – både øst og vest for Storebælt. Siden 2001 har udstillingen øst for bæltet ligget i Chr. Rovsings gamle rumforskningshal i Ballerup. Fra 31. august 2012 samler Byggecentrum sine to udstillinger i den store, permanente byggevareudstilling i Middelfart:

- Vi har mange års erfaring med drift af byggevareudstillinger, og vi mener, at tiden nu er moden til at samle kræfterne ét sted – nemlig i Middelfart, siger direktør for Byggecentrums udstilling Jan Røgind Jørgensen.

Udstillingen i Middelfart har det største potentiale for videreudvikling både for leverandører og for de besøgende, siger Jan Røgind Jørgensen, og uddyber:

- Der er nogle basale forhold, der gør udstillingen i Middelfart velegnet til at imødekomme fremtidens udfordringer. Dels ligger den centralt i landet og dels omfatter den både 3.000 kvm indendørs og 25.000 kvm udendørs udstillingsareal.

Det giver et enestående samlet volumen og en god dynamik og variation i de udstillede produkter.

F.eks. har vi jo en række fritids- og sommerhuse og andre pladskrævende "stande", som vi ikke ville have mulighed for at udstille i Ballerup, og der er også stigende interesse for at udstille vedvarende energiløsninger.

Her er Middelfart Kommune jo speciel aktiv bl.a. med initiativet Grøn Erhvervsvækst. Endelig er udstillingen i Middelfart uløseligt knyttet til vores kursuscenter samme sted og udgør dermed det andet, men vigtige "ben" i den samlede, unikke profil for stedet som et samlet center for inspiration og læring, siger Jan Røgind Jørgensen.

Flere håndværkere i udstillingen

Med den permanente byggevareudstilling i Middelfart har Byggecentrum en unik platform

for at styrke og udnytte synergien mellem leverandørerne og det udførende led samt at styrke kontaktfladen til slutbrugeren:

- Som noget helt nyt inviterer vi f.eks. relevante håndværkere med, når vi afholder temadage i udstillingen. Vi har netop afholdt de første temadage om energirenoveringer og -installationer, hvor de besøgende ud over at se leverandørernes energiløsninger "live", også har kunnet rådføre sig med uddannede energihåndværkere, og det var en stor gevinst for alle, forklarer Jan Røgind Jørgensen og understreger, at det nye koncept i udstillingen også omfatter særlige inspirations- og læringsaktiviteter for de udførende, hvor de kan få viden om specifikke produkter, montering, lovgivning, installering osv. i samarbejde med producenterne:

Med beslutningen om at samle de to udstillinger i én, kan vi sikre os, at der er fuldt fokus på at geare udstillingen til at møde de nye produkter og de nye behov og udfordringer, som slutbrugeren og den udførende skal forholde sig til i dag, siger Jan Røgind Jørgensen. Indtil den 31. august 2012 er Byggecentrums udstilling i Ballerup åben som normalt.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.406