23948sdkhjf

Moe & Brødsgaard fortsætter væksten

Moe & Brødsgaards årsregnskab for 2011 viser en virksomhed, der trods krise og et presset marked, fortsat er i vækst
- Vi er meget tilfredse med, at vi i et presset marked formår at øge omsætningen så markant, siger Christian Listov-Saabye, administrerende direktør for Moe & Brødsgaard, og fortsætter:

Virksomheden kommer ud af 2011 med en øget omsætning på 11 pct. og en overskudsgrad på 3,6 pct. (EBIT).

- Det gode resultat skyldes tre ting: For det første har vi har vi i 2011 haft fokus på effektivisering af forretningen. Vi har optimeret projektgennemførelsen og vores forretningsgange, og vi har udviklet og implementeret en ny projektmodel. For det andet, har en intensiveret markedsføring inden for vækstområder banet vejen for nye og spændende opgaver. Og vigtigst at alt, så har medarbejderne haft snuden i sporet, og arbejdet med stort engagement på at øge omsætningen, fastslår Christian Listov-Saabye.

- Vi er realistiske optimister, og ser positivt på 2012. Vi har på nuværende tidspunkt flere opgaver i ordrebogen, end på samme tid sidste år, og hvis tendensen fortsætter, tegner 2012 til at blive et rigtig godt år, siger Christian Listov-Saabye.

Nyt bæredygtigt domicil

Moe & Brødsgaard arbejder på en række nye store opgaver, blandt andet Gødstrup Hospital, som er vundet i et joint venture og et nyt shopping Center i Odense.

Og så er byggeriet af Moe & Brødsgaards nye domicil ved Buddinge Station under opførelse. Projektet er udvalgt som pilotprojekt for bæredygtighedscertificeringen DGNB, der er under implementering i Danmark, og byggeriet forventes at blive et af de første danske erhvervsbyggerier, der certificeres.

Moe & Brødsgaard A/S er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 350 ansatte i København, Århus, Aalborg, Fredericia, Roskilde og i datterselskabet Moe Polyplan AS i Norge.

Moe & Brødsgaard rådgiver inden for områderne Byggeri & Design, Erhverv & Bolig, Energi & Industri samt Anlæg & Miljø. Moe & Brødsgaard besidder kompetencer inden for afløbsteknik, akustik, anlæg, brandteknik, BREEAM, DGNB, byggeledelse, bygherrerådgivning, byggekonstruktioner, bygnings-el, elinstallationer, environmental design, facadedesign, fundering, GIS-systemer, HVAC Industri, indeklima, industri-el, jordskælvsteknik, industrikonstruktioner, maskin- og procesanlæg, massivtræsbyggeri, miljø, partnering, projektering, renovering, trafikplanlægning, veje & pladser samt VVS-installationer.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.392