23948sdkhjf

Mestertips på 3 timer!

Mester Tidende klar med 3-timers mesterkurser som skal hjælpe håndværksmestre til at blive mere effektive og skabe bedre bundlinje
Mester Tidende arbejder benhårdt på at skabe værktøjer, som kan være til at effektivisere håndværksmestrene dagligdag og dermed skabe bedre bundlinje i de små og mellemstore virksomheder.

Derfor er vi nu klar til at introducere Mester Tidendes 3-timeres mesterkurser. Det sker i tæt samarbejde med IT-rådgivningsvirksomheden BASIT, der har sine rødder i byggebranchen, og som derfor har stor forståelse – og respekt - for håndværksmestrenes hverdag.

Mester Tidendes 3-timers mesterkurser udbydes inden for områderne Tilbudsgivning, Risikostyring, Byggesagsstyring, Kvalitetssikring og Brug af Nøgletal.

- Kurserne har fokus på forretningen og ikke på IT-teknologi. Målet er således at viser, hvordan IT-værktøjerne kan hjælpe håndværksmestrene i hverdagen, forklarer chefredaktør Klaus Tøttrup, Mester Tidende.

Han fremhæver, at kurserne er praktiske og håndgribelige og kan bruges fra dag ét til at optimerer håndværksvirksomhederne på ét eller flere af områderne.

Alle kurser bliver evalueret og Mester Tidende vil i samarbejde med BASIT sikre, at indholdet lever op til håndværksmestrenes forventninger.

- BASIT har gennem de seneste år rådgivet en lang række både store og små håndværksvirksomheder. Det er erfaringer herfra der bliver brugt på Mesterkurserne, fortæller direktør Martin Profit Jakobsen, BASIT.

Indholdet i kurserne hænger også tæt sammen med den artikelserie, som Mester Tidende laver i samarbejde med BASIT. Læs den første artikel om opgavestyring her

Mere om kurserne: Læs mere om de forskellige kurser og tilmeld dig her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109