23948sdkhjf

Gulvfirma har fod på regnskabet

Tilfredsstillende resultat for 2011 hos Charles Christensen A/S & Charles Gulve Engros AS
Regnskabet for 2011 viser et overskud hos Charles Christensen A/S på kr. 4,6 mio. kr. før skat og hos Charles Gulve Engros A/S på kr. 600.000 før skat. Både omsætning og overskud er øget i forhold til 2010.

For Charles Christensen A/S indgår der i resultatet for 2011 en særlig post på kr. 4 mio. kr., som er avancen for salget af det tidligere domicil og flytning til nyt domicil. Begge selskaber ejes 100 pct. af Allan Jacobsen ApS. Samtidig har selskaberne i samme år afholdt betydelige omkostninger til flytning og indretning af et nyt fælles hovedkontor på Læhegnet 71-73 i Albertslund.

- Set i lyset af de turbulente år byggebranchen har været i gennem, er vi meget tilfredse med årets resultat. Med en tilfredsstillende ordreindgang til udførelse i 2012 samt et fortsat fokus på omkostningstilpasning og effektivisering og optimering af selskabernes processer, forventer vi en fortsat tilfredsstillende udvikling i driftsresultatet.

Der er stadig pres på marginalerne, idet råvare- og produktionspriserne er stigende, uden at det er muligt at videreføre denne udvikling på salgspriserne. Dette stiller store krav til os om fortsat at være meget effektive og omkostningsbevidste i vores drift, siger adm. direktør Allan Jacobsen

Direktør Christian Strøm forklarer, at med det fokus virksomheden har haft de seneste år på optimering af salgs- og markedsføringsindsats, samt en løbende udvikling og effektivisering af vores IT og logistiksystemer, herunder flytning til nye tidssvarende lokaler som understøtter denne effektivisering, føler man sig godt rustet til at møde markedets og branchens efterspørgsel.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125