23948sdkhjf

Moderigtigt arbejdstøj med badges og print

En helt ny serie fra MASCOT samler modeprægede nyheder og populære shirts fra eksisterende serier
Stil er ikke kun forbeholdt modetøj – hvem siger, at du ikke også skal være smart klædt på, når du er på arbejde? Uden at få dine dyrt indkøbte shirts fra modebutikken ødelagt!

Med MASCOT CROSSOVER har MASCOT taget skridtet fuldt ud mod de tendenser, der er en del af den aktuelle trend. Arbejdstøj i MASCOTs sædvanlige gode og gennemtestede kvalitet er i MASCOT ROSSOVER kombineret med en topmoderne og smart stil, som følger tidens ånd og giver arbejdstøjet kant.

På T-shirts, sweatshirts og poloshirts er stilen rå med nye print langs siderne og foran og badges på ærmerne. Der er stadig god plads til firmalogo, der hvor man måtte ønske det. Overdelene fås i forskellige farver, så man kan finde den, der passer bedst til jeres logo og samtidig matcher dine arbejdsbukser.

Hvis du ikke ønsker at springe i de nye shirts med print og badges, er der gode alternativer. I præcis samme stofkvalitet kan du i MASCOT CROSSOVER BASIC vælge en lignende model uden mode-elementer. På den måde kan du og dine kolleger finde jeres favorit og stadig have et fælles samlet look på arbejde – om I er til print og badges eller ej.

Der er et stort udvalg af farver, og du kan altid finde mindst to modeller af T-shirts, sweatshirts eller poloshirts, der passer til dine bukser fra en af MASCOTs andre serier.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095