23948sdkhjf

Fagmanden er både installatør og designrådgiver

Installatøren er ikke længere kun håndværker, men designkonsulent, viser ny undersøgelse foretaget af unidrain
Nutidens fagmand skal ikke alene installere afløb - han skal også rådgive danskerne om badeværelsesdesign. Det viser ny undersøgelse, som VVS-producenten Unidrain A/S har foretaget blandt 50 danske installatører.

- Når danskerne skal have nyt badeværelse, kræver de tidssvarende gennemtænkt design. Det konkluderer mere end 75 pct. adspurgte installatører i undersøgelsen. Og ønsket om flot design gælder ned til mindste detalje - også badeværelsets afløb. Derfor anbefaler 96 pct. af landets installatører unidrains linjeafløb til deres kunder - for unidrain har den eneste originale løsning på markedet, som forener æstetik og funktionalitet. Rådgivning om design er dermed blevet en integreret del af VVS-installatørens arbejde, forklarer Thomas Skov Simonsen, marketingschef hos Unidrain A/S.

- Danskerne vil have smukke, designrigtige afløb til deres badeværelse. Som installatør skal vi tilbyde en løsning, der lever op til deres ønsker - det giver nemlig glade kunder og en succesfuld forretning. Når vi rådgiver slutbrugerne, anbefaler vi unidrain® afløb, fordi det er det eneste produkt på markedet, som er funktionelt og samtidigt flot at se på, fortæller Janni Jensen fra Total VVS & Bad i Thisted.

Fra firkant til design

90 pct. af alle linjeafløb, der i dag bliver solgt i Danmark, er unidrain® afløb. På det samlede afløbsmarked, står unidrain for ca. 30 pct. af salget. Ifølge danske VVS'ere skyldes succesen det stilsikre design, og at unidrain® er den bedste løsning på markedet. Hos unidrain er man glade for fagfolkets anerkendelse.

- Vi har arbejdet hårdt for at nå til, hvor vi er i dag. Derfor betyder installatørernes mening meget for os. De kan nemlig hjælpe os med at få et indblik i, hvad danskerne efterspørger - og på den måde kan vi fortsat udvikle vores linjeafløb, så de lever op til både installatørens og forbrugerens krav, siger marketingchef Thomas Skov Simonsen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094