23948sdkhjf

God messe for Mester Tidende

Stor interesse for Mester Tidende på TUN BYG 2012 hvor udstillerne viste, at innovationskraften er intakt
Mester Tidendes stand på TUN BYG 2012 var sort af mennesker i de fire messedage i Fredericia.

- TUN BYG 2012 var en fantastisk messe med masser af produktnyheder fra udstillerne og et flot besøgstal. Og også for Mester Tidende, som har deltaget i messen gennem en årrække, var TUN BYG 2012 en succes, siger chefredaktør Klaus Tøttrup efter fire hektiske messedage.

- Investeringen i standen og opgaven med at få standen til at fungere optimalt har været givet rigtig godt ud og jeg tror, at de fleste udstillere på messen har det på samme måde. For Mester Tidende har der især været fokus på at få flere til at modtage vores daglige nyhedsbrev, ligesom vi har haft fokus på at introducere vores samarbejde med smiley-portalen Anmeld-haandvaerker.dk. Begge indsatsområder har fået et gevaldigt løft på messen, fortæller chefredaktør Klaus Tøttrup.

- Efter at have talt med mange besøgende fagfolk og udstillere er det min fornemmelse, at innovationskraften er intakt i kølvandet på de hårde kriseår. Til trods for, at omsætningen hos mange producenter og leverandører er faldet voldsomt, har de fleste formået at fastholde produktudviklingsaktiviteter især i forhold til klima- og miljøprodukter.

Det er godt set og godt skuldret af en branche, som i bogstaveligste forstand har været banket i knæ, siger chefredaktør Klaus Tøttrup
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078