23948sdkhjf

Håndværkere: Batteri-indikator bør være standard på akku-maskiner

Det er rart at vide hvor meget batteritid der er tilbage før man tager maskinen med op på femte sal, mener Mester Tidendes testhåndværkere
Skal producenterne af akku-maskiner følge testhåndværkernes råd, så burde batterier på alle akku-maskiner passe sammen og så skulle alle batterier være forsynet med en indikator, der viser, hvor meget batteritid der er tilbage før batteriet skal en tur i laderen.

Det skriver Mester Tidende.

Når det gælder ønsket om, at alle batterier burde passe på tværs af alle akku-maskiner, så bliver det nu nok ved drømmen. Også selvom alverdens batterier faktisk stammer fra de samme ganske få fabrikker!

Viser når batteriet bør oplades

Når det gælder ønsket om at få indikator på batterierne, ja, så ser det måske lidt bedre ud med at få ønsket opfyldt.

- Det kan spare en hel del besvær og en hel del spildt arbejdstid, hvis man før man tager maskinen med op for at løse en opgave på femte sal, lige har mulighed for at tjekke, hvor meget der er tilbage i batteriet, siger Mester Tidendes testhåndværkerne.

Selvom indikatorerne er forholdsvis primitive og ofte blot består af 4 lysende streger som slukker én efter én efterhånden som batteriet tappes for strøm – og altså ikke eksakt viser, hvor mange procent af batteri-levetiden der er tilbage (f.eks. som de fleste smartphones gør) – så er batteriindikatoren en rigtig god rettesnor, siger håndværkerne.

Mester Tidendes testhåndværkerne er i øvrigt enige om, at det generelt er for dyrt at købe et nyt batteri, hvis det eller de batterier som følger med maskinen enten er udtjente eller er blevet beskadiget. Især i forhold til, hvad det koster at købe en ny maskine, er det en pebret affære at købe nye batterier, mener de.

Når det gælder batteri-laderen er kravet fra testhåndværkerne især, at der er en lynoplader-funktion, som hurtigt kan give batteriet power.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156