23948sdkhjf

Fælles løsning fra Byggeweb og Byggeriets Evaluerings Center

Mulighed for digitalt at overføre nøgletal, når man deltager i et udbud gennem Byggewebs udbudsportal
I sommeren 2011 indgik Byggeweb og Byggeriets Evaluerings Center en samarbejdsaftale, som nu kaster det første resultat af sig. Byggeweb og Byggeriets Evaluerings Center har i fællesskab netop lanceret muligheden for digitalt at overføre nøgletal, når man deltager i et udbud gennem Byggewebs udbudsportal.

På Byggewebs populære udbudsportal er der tilføjet en mulighed for at bygherrer ved oprettelse af et udbud, kan stille et krav om forevisning af nøgletal i forbindelse med tilbudsgivning.

For tilbudsgivere, som ønsker at afgive tilbud på et projekt hos Byggeweb, betyder løsningen, at det nu er meget enkelt at opfylde bygherrens krav om nøgletal.

Virksomheder med nøgletal hos Byggeriets Evaluerings Center vil nemlig kunne overføre nøgletal direkte fra Byggeriets Evaluerings Centers database uden at have besvær med at indhente nøgletalsdokumenter og sætte dem sammen til én fil. Byggeweb tillader kun én fil pr. afleveringskrav for at begrænse mængden af uploadede dokumenter.

Virksomheder, der ikke har nøgletal hos Byggeriets Evaluerings Center, skal fortsat selv sørge for at uploade en fil med virksomhedens nøgletal.

- Vi har en bevidst strategi om, at nøgletal skal være et værdiskabende værktøj, der skaber fundamentet for et godt byggeprojekt for entreprenør, rådgiver og bygherre. Med denne løsning har vi gjort det meget let for vores kunder at bruge vores produkt, forklarer centrets direktør Peter Hesdorf.

Sådan fungerer løsningen

Når en virksomhed logger ind i Byggewebs portal kontrollerer systemet via CVR-nummeret, om virksomheden har gyldige nøgletal hos Byggeriets Evaluerings Center. Hvis der er registreret gyldige nøgletal på virksomhedens CVR-nummer sender Byggeriets Evaluerings Center en fil tilbage med alle virksomhedens gyldige faktablade og en evt. karakterbog.

Løsningen er sikker, idet der kun er mulighed for at overføre nøgletal for den virksomhed, man selv er tilknyttet. Man kan ikke hente andre virksomheders nøgletal.

- Hos Byggeriets Evaluerings Center respekterer vi, at nøgletal er meget følsomme oplysninger for den enkelte virksomhed. Vi tilbyder derfor, at vores kunder kan spærre muligheden for at overføre nøgletal til Byggeweb. Dette kan blive aktuelt for virksomheder, som ønsker at kontrollere hvilke medarbejdere i virksomheden, der har adgang til at overføre nøgletallene, forklarer Peter Hesdorf.

Hvis man ikke ønsker at alle virksomhedens medarbejdere med et log ind til Byggeweb skal kunne overføre nøgletal, kan man rette henvendelse til Byggeriets Evaluerings Center, og vi vil være behjælpelige med at spærre adgangen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081