23948sdkhjf

Lej minigraveren i Bilka

Ramirent er leverandør til Bilkas nye udlejningsservice
Når kunderne fremover går i Bilka for at købe ind, kan de nu samtidig arrangere leje af det udstyr, der er brug for til weekendens gør-det-selv projekt. Udstyret inden for kategorien Hus & Have leveres af Ramirent og det betyder at kunderne er sikret professionelt udstyr.

Ideen med Bilkas nye udlejningsservice, som er et samarbejde mellem Bilka og tx12, er at skabe nem adgang til alt det privatpersoner kan få brug for at leje, herunder professionelt bygge- og anlægsmateriel.

- Ramirents udstyr bruges af erhvervskunder til hverdag og håndteres af professionelle medarbejdere i de lokale kundecentre. Derfor er man som privatkunde sikret de bedste forudsætninger for en god oplevelse. Det udstyr man får med hjem er af høj kvalitet, ordentligt vedligeholdt og grundigt kontrolleret inden det udleveres. Og så følger der altid en udførlig instruktion med, siger André Bakke, som er salg- og marketingchef i Ramirent.

Han understreger, at der spares meget tid ved at leje professionelle maskiner og det gør arbejdet både nemmere og billigere. Desuden øges sikkerheden ved arbejdet, det er eksempelvis langt mere sikkert og hurtigt at leje et rullestillads eller en lift, når huset skal males, frem for at bruge en høj stige.

Nyt markedssegment

Ved at fungere som leverandør til en udlejningsservice får Ramirent produkterne ud til en kundegruppe, som normalt ligger uden for virksomhedens markedsføring. Med samarbejdet skaber Ramirent dermed mere trafik til de lokale udlejningsafdelinger, hvor private kan bestille, hente eller få leveret udstyret fra.

- Mange privatpersoner ser nok Ramirent som en specialiseret virksomhed, der kun udlejer udstyr til erhvervslivet, så på den her måde kan vi vise dem, at en stor del af vores sortiment er både tilgængeligt og relevante for dem, fortæller André Bakke..

For Ramirent er samarbejdet en ny måde at sikre markedspositionen på og den tankegang passer ind i virksomhedens profil.

- Ramirents mission er at være det mest progressive udlejningsfirma på markedet, og det her er blot endnu en måde, hvorpå vi kan styrke vores forretning, siger André Bakke.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093