23948sdkhjf

Kabel- og ledningssektionen får ny sekretariatsansvarlig

Kendt ansigt til Kabel- og Ledningsbranchen
Det er et kendt ansigt, der overtager ansvaret for sekretariatsbetjeningen af Dansk Byggeris Kabel- og Ledningssektion.

I de første år af sin karriere som ingeniør var Rie Mayland Nielsen ansat i Entreprenørforeningen, hvor hun havde ansvaret for sekretariatsbetjeningen af produktgrupperne under betonindustrien.

Rie Mayland har i de seneste år hentet mange nyttige erfaringer. Først gjaldt det opbygningen og sekretariatsdriften for Huseftersyn og Energimærkning på Teknologisk Institut og herefter gik turen til Byggecentrum, hvor Rie Mayland Nielsen beskæftigede sig med informationsopgaver og huseftersynsordningen og samtidig var sekretariatsleder for VarmeIsoleringsForeningen.

I de senere år har Rie Mayland Nielsen undervist studerende på EUC Sjælland og senest været ansat i en rådgivningsvirksomhed inden for værktøjer til energiberegninger

Rie Mayland Nielsen vil nu bruge sin brede erfaring som sekretariatsansvarlig for såvel Fugebranchen som for Kabel- og Ledningssektionen.

Med ansættelsen af Rie Mayland Nielsen styrker Dansk Byggeri fokus på en professionel og effektiv sekretariatsdrift af sektioner og associerede brancheforeninger, som allerede har ført til aftaler om sekretariatsdrift for flere foreninger.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078