23948sdkhjf

Topkarakterer til Bygherreuddannelse

Der blev uddelt topkarakterer til Byggecentrums uddannelse for bygherrer, da sjette sæson blev afsluttet forleden
Der er varme anbefalinger fra kursisterne på Byggecentrums uddannelse for bygherrer "Bygherre-kompetencer" til andre bygherrer og bygherrerådgivere i Danmark."

Kursisterne gav i snit karakteren 4,6 af 5 mulige på spørgsmålet om deres personlige udbytte efter det sidste modul i uddannelsen – og alle svarede ja til, at de vil anbefale kurset til andre.

Uddannelsen tager fat på konkrete, relevante emneområder og problemstillinger og man får gode, nye redskaber og et godt professionelt netværk med sig hjem:

- På Bygherrekompetencer har vi fokus på konkret viden, værktøjer og færdigheder, der skal kunne bruges nu og her. Bygherrer og deres rådgivere står med en mere og mere kompleks rolle, som det er uhyre vigtigt, at de formår at forvalte professionelt, siger projektleder Lars Tangaa-Andersen fra Byggecentrum, der er Byggecentrums tovholder på uddannelsen.

- "Bygherrekompetencer" har ellers en hel del år på bagen, men uddannelsen har udviklet sig og fulgt med tiden. Derfor er den viden og de færdigheder, kursisterne får med sig hjem, særdeles relevant i forhold til de udfordringer, de møder. En ny sæson er på trapperne – og det er ikke for sent at springe på, siger Lars Tangaa-Andersen. .

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067