23948sdkhjf

Pitzner mander op

Tre nye medarbejdere til Pitzner
Ny chauffør hos VMC Pitzner

Michael Andersen, 48 år er ansat som chauffør i VMC Pitzners hovedafdeling i Hedehusene. Han har det seneste halve år kørt fejemaskine for firmaet Preben O. Nielsen og var forud for det ansat gennem en halv snes år i et kloakfirma. Der fungerede han i en del af perioden som arbejdsformand, og han har også kørt maskiner og lastbil. Han har dermed et godt kendskab til store dele af VMC Pitzners materiel.

Ny i administrationen hos Corona Pitzner

Karin Schjøring er ansat i administrationen hos Corona Pitzner, hvor hun blandt andet tager sig af afmeldinger af lifte og varetager diverse administrative opgaver. Hun har senest arbejdet med administration i Glostrup Kommune i tre år og før det være ansat i ekspeditionen hos Sygeforsikring Danmark gennem 23 år. For Karin Schjøring er lifte en ny verden, hvor hun ser frem til kontakt med mange mennesker og servicering af kunderne i det daglige.

AGJ Pitzner ansætter klargøringsmand

Carsten Jensen, 46 år er ansat som ansvarlig for klargøring af letvogne hos udlejningsfirmaerne i Pitzner Gruppen. Carsten Jensen er formelt ansat hos AGJ Pitzner, men har sit daglige arbejde hos VMC Pitzner i Hedehusene. Han er uddannet tømrer og er desuden deltids brandmand. Carsten Jensen har de seneste tre år været ansat hos Cramo A/S og forud for det i en lignende periode hos Skanska.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078