23948sdkhjf

Alectia i strategisk samarbejde om CO2-regnskaber

Alectia satser på CO2-regnskaber og energioptimering med strategisk samarbejde
Rådgivningsvirksomheden Alectia A/S har netop indgået en strategisk samarbejdsaftale med det norske selskab CO2focus. ALECTIA kan nu tilbyde en unik platform, så danske virksomheder automatisk og præcist kan få udarbejdet deres CO2-regnskab.

- I Alectia er vi meget glade og spændte på det samarbejde, vi har indgået med CO2focus, en ledende virksomhed i Norden inden for klimaydelser, siger forretningschef for vand, miljø og energi i Alectia Karsten Nielsen.

- Vi ser en efterspørgsel på det danske marked efter energi- og CO2-regnskaber. Ved nu at kunne tilbyde CO2-regnskaber baseret på CO2focus’ system for håndtering af energi og klimadata håber vi, at kunne tage en ledende position på det danske marked inden for energi og klima, siger Karsten Nielsen..

CO2focus’ system CEMAsys (Climate and Energy Management System) er et cloud-baseret it-system, der kan håndtere offentlige og private virksomheders energi- og klimarapporteringskrav. Det er bygget op over bl.a. The Greenhouse Gas Protocol (GHG-protokollen). Systemet hjælper virksomheder med at styre dataindsamlingen samt beregne det samlede klimagas-relaterede udslip og det totale energiforbrug. Det er dermed også muligt løbende at styre og reducere CO2-emissioner.

Fokuseret indsats i Hillerød

- Vi er meget glade for samarbejdet med Alectia. Med deres metode har vi ikke bare fået reduceret vores energiforbrug og iværksat initiativer for at få realiseret besparelser. ALECTIA har hjulpet os til at opfylde og være foran de politiske krav, der findes for nedbringelse af energiforbruget, fortæller Monica Lynge Jacobsen, ingeniør og projektleder for Energi i by og miljø i Hillerød Kommune.

- Det har skabt store besparelser. Men ikke mindst har det gjort, at vi nu gør en langt bedre indsats for at reducere vores CO2-emission. Derved gør vi et lokalt bidrag til at løse den globale klimaudfordring, siger hun.

CO2focus har i dag over 180 faste kunder på det nordiske marked, og kundelisten tæller selskaber som Coca-Cola, Posten Norge, Securitas, HRG Nordic, VW, ISS, Falck og mange flere. Med den nye samarbejdsaftale tager ALECTIA et afgørende skridt mod en række nye danske virksomheder som kunder, der ønsker klima og energiydelser.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078