23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn kåret til Årets Arbejdsplads 2012

Begejstringen hos Carl Hansen & Søn var stor, da den fynske virksomhed forleden blev kåret til Årets Arbejdsplads i Danmark af fagforeningen 3F
Virksomheden Carl Hansen & Søn, som i over 100 år har produceret kvalitetsmøbler på Fyn, er i netop blevet kåret til Årets Arbejdsplads 2012. Kåringen, der fandt sted på Arbejdermuseet, afholdes af fagforeningen 3F. Oprindeligt var mere end 80 selskaber nomineret til prisen, hvoraf fire blev udvalgt til at kæmpe om æren som Årets Arbejdsplads.

Carl Hansen & Søn udgjorde sammen med Arla Foods, Hanstholm Fiskemelsfabrik og Udviklingscenter Ribe de fire finalister i finalefeltet.

Carl Hansen & Søn fik i august besøg af dommerkomitéen fra 3F, der vurderede virksomheden ud fra seks overordnede kriterier: Arbejdsmiljø og sundhed, klima og miljø, løn- og arbejdsvilkår, uddannelse, samfundsansvar samt virksomhedens udvikling.

Det er især Carl Hansen & Søns store arbejde for bevarelsen af danske arbejdspladser og et kontinuerligt stærkt samarbejde med medarbejderstaben, som gør, at det i dag er den fynske virksomhed, der løber med titlen som Årets Arbejdsplads. Med et stærkt fokus på efteruddannelse af sine medarbejdere beviser Carl Hansen & Søn, at det er muligt, at gå imod strømmen og skabe et succesfuldt forretningsgrundlag for en produktionsvirksomhed i Danmark.

Det er udelukkende medarbejdere, der kan indstille en virksomhed til at vinde prisen som Årets Arbejdsplads. Det er Søren Marcussen, der er møbelsnedker, som har indstillet Carl Hansen & Søn til prisen, da han mener, at virksomheden gør mange gode tiltag for at øge både den fysiske og psykiske trivsel på arbejdspladsen.

- Jeg synes, at vi har et godt arbejdsmiljø og sammenhold her hos Carl Hansen & Søn. Det betyder meget, at man går glad på arbejde, og det mener jeg, at vi gør her. Desuden synes jeg, at virksomheden gør meget for, at vi som medarbejdere føler os både værdsat og påskønnet. Derfor var det også naturligt for mig at indstille Carl Hansen & Søn til prisen som Årets Arbejdsplads, fortæller Søren Marcussen.

De ansatte er det største aktiv

Det er da også medarbejdernes glæde og trivsel på arbejdspladsen, der gør, at Knud Erik Hansen, som er direktør og 3. generation hos den fynske møbelproducent, i dag er en meget glad og stolt mand.

- Vores medarbejderes helbred og velbefindende er noget, vi som virksomhed tager meget alvorligt. Vores ansatte er jo vores største aktiv, og vi investerer derfor løbende i forbedringer af arbejdsmiljøet. Derfor betyder det også rigtig meget for mig personligt, at medarbejderne har valgt at nominere virksomheden til Årets Arbejdsplads. At vi så oven i købet har vundet, viser bare, at vores værdier også bliver anerkendt, siger Knud Erik Hansen.

Det er første gang, at Carl Hansen & Søn er blevet nomineret til titlen som Årets Arbejdsplads. Inden selve overrækkelsen fandt sted, blev de fire finalister budt på frokost i 3Fs lokaler og efterfølgende vist rundt på Arbejdermuseet. Ud over æren som Årets Arbejdsplads 2012 modtager Carl Hansen & Søn også en check på 25.000 kr. til personaleforeningen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079