23948sdkhjf

Lindab vil gøre håndværkerne til stjerner

Med tættere relationer og skræddersyede helhedsløsninger vil Lindab Profil slå et slag for godt håndværk og gøre det enklere for landets tømrere at skabe en god forretning
Godt håndværk, tæt samarbejde og enklere byggeri skal ifølge Lindab Profil være med til at skabe en bedre bundlinje hos landets håndværkere.

På TUN Byg i Fredericia den13.–16. marts kickstarter byggekomponentvirksomheden derfor en indsats, der skal føre til flere løsninger og produkter, som gør det enkelt for håndværkeren at gøre det godt.

- Som leverandør til landets håndværkere vil vi gerne være med til at gøre vores kunder til stjerner. Det kan vi gøre ved at levere et stort udvalg af produkter af høj kvalitet til tiden, på rette sted og med den rigtige vejledning, så tømreren kan koncentrere sig om det gode håndværk. Det øger i sidste ende sandsynligheden for tilfredse kunder og en god forretning for alle parter," fortæller direktør Mette Brøndum fra Lindab Profil.

Enkelt byggeri med komplette løsninger

Et af de områder, hvor Lindab Profil ser et stort potentiale for at understøtte det gode håndværk og samtidig hjælpe håndværkeren til en bedre forretning, er ved at tilbyde et bredt produktprogram og helhedsløsninger fra én leverandør, så hele byggeprocessen bliver mere enkel.

- Mange kender os primært for vores tagrender og porte, men vi har også et bredt udvalg i profileret tag- og facadebeklædning, højprofiler, kassetter, yder- og indervægsprofiler, tagsikkerhed mv. produceret og designet i robust tyndpladestål.

Det samlede produktprogram kan hjælpe vores kunder til en bedre forretning og lettere hverdag, da vi eksempelvis kan tilbyde komplette tagløsninger eller alle dele til en garage i én samlet levering tilpasset efter kundens specifikke behov. På den måde slipper håndværkeren for at indhente tilbud og bestille hos forskellige leverandører, forklarer Mette Brøndum.

Rådgivning med afsæt i kunden

Ud over et bredt produktprogram og gennemtænkte løsninger skal rådgivning og tæt dialog med håndværkerne være med til at optimere bundlinjen og sikre godt håndværk. Derfor arbejder Lindab Profil konstant på at videreudvikle sine rådgivningsydelser, så håndværkeren foruden kvalitetsprodukter får en professionel partner både før, under og efter byggeriet.

- Godt håndværk og en god forretning handler ikke kun om god kvalitet, let montage og pakkeløsninger. Det kræver også råd og vejledning, præcis opmåling og skræddersyede løsninger med afsæt i hver enkelt kunde. Derfor skal vi hele tiden have fingeren på pulsen og være gode til at forstå vores kunders situation, så vi kan tilbyde de rigtige produkter og kvalificeret vejledning i hele processen, siger Mette Brøndum.

Ud over at være til stede på TUN Byg i Fredericia har Lindab Profil iværksat en større kampagne under mottoet: "Vi forenkler byggeriet".

Kampagnen skal via tættere dialog forenkle byggeriet og give plads til det gode håndværk, der sikrer håndværkeren succes.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078