23948sdkhjf

Strøsystem med gode isoleringsegenskaber

Gulvopbygning

Granab Danmark har udviklet et strøsystem, der gør det hurtigt og nemt for håndværkeren at opbygge strøgulve, som han bagefter monterer trægulve el. spånplader på. Strøsystemet skal blot udlægges på beton eller etageadskillelsen og derefter justeres i byggehøjden.

Producenten har gode resultater med støj og luft/lyd isolering samt nedbøjnings test i strøsystemet. Det betyder, at der er mulighed for en effektiv trin- og luftlydisolering.

Ifølge producenten skulle man kunne montere gulvstrøsystemet op mod 40 procent hurtigere end med traditionelle kile-opklodsninger. Der er bl.a. langt færre montage-processer.

Systemet kommer færdig tildannet til de arealer, hvor det skal anvendes, og er mærket på pallerne og på strøerne og forsynet med en montage tegning. Da man samtidig udfører det meste af arbejdet stående, undgår gulvlæggeren at belaste knæ og ryg.

Granab Strøsystem er opbygget af formstabile gulvstrøer af galvaniseret stål med effektiv lydisolerende affjedring. Gulvstrøerne skrues fast i bjælkelaget og indstilles til den ønskede højde. Der lægges overgulv med enten parket eller gulvspånplader med parket eller tæppe oven på gulvstrøerne. Granabsystemet bidrager til et sundt boligmiljø og miljøvenlige boliger, skoler og offentlige lokaler.

fryland
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09