23948sdkhjf

Nemmere at isolere ventilationskanaler

ISOVER Alu lamelmåtter, der kommer i handelen i løbet af oktober, passer til den enkelte opgave
Isoleringsgiganten Saint-Gobain Isover gør det nu nemmere at isolere ventilationskanaler med glasuld, der udmærker sig ved lav vægt og fibrenes fleksibilitet. Det sker, når man lancerer et standardprogram i fixmål tilpasset de forskellige kanaldimensioner.

- Dermed bliver det lettere for isolatørerne at købe ISOVER Alu lamelmåtter, som passer til den enkelte opgave, siger salgschef Peter Hedegaard, Saint-Gobain Isover. Han regner med, at det nye standardprogram er i handelen i løbet af oktober.

Standardprogrammet lanceres på et tidspunkt, hvor antallet af entrepriser på ventilationskanaler er i stigning, og direktør Mogens Simonsen, Svale Isolering, er blandt dem, der hilser det velkommen:

- Vi er i gang med en større entreprise på Pilehaveskolen i Vallensbæk, hvor vi har bestilt de nye Alu lamelmåtter i fixmål. Det sparer os for meget ekstraarbejde. Når standardprogrammet er klar, vil det blive endnu nemmere at bestille netop de længder og mængder, vi skal bruge, siger han.

På Pilehaveskolen isolerer Svale Isolering - som underentreprenør for Glenco - cirka 1.500 meter ventilationskanaler, der er placeret under 10 nye tage med høj rejsning.

- Nogle steder er det bare 40 meter derudaf uden bøjninger, og her oplever man virkelig fordelen ved, at målene passer præcist. Der er intet spild - og dermed heller intet besvær med at tape overskydende stykker på den næste bane, siger Mogens Simonsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078