23948sdkhjf

Mangeårige håndværkstraditioner bag Geisha

Man kan genkende en møbelklassiker, når den bliver født. Den skal blot leve op til de normer, som med årene har udviklet sig for danske møbler. Designet skal være enestående og baseret på optimal funktion, kvaliteten uovertruffen og møblet fremstå stilrent og tidløst – nøjagtigt som stolene her.

I den stolte tradition for karmstole i dansk designhistorie får Klint, Wanscher og Wegner nu følgeskab af Jens Jacob Olesen, som er mester for den elegante stol "Geisha". Med forskellige

muligheder i materialer og overflader vil der altid være en Geisha, som passer til spisestuen, konferencebordet eller venteværelset.

Stolene er konstrueret på baggrund af mange års erfaring med fremstilling af møbler til både det private og det offentlige miljø. Fremstilling af møblerne er baseret på mangeårige håndværkstraditioner, som sikrer høj kvalitet og holdbarhed. Med udgangspunkt i funktionskrav har stolene fået et tidløst udtryk, som personificeres gennem valg af betræk.

Stellene er som standard lakeret med en syrehærdende lak og vedligeholdes ved aftørring med en tør eller let fugtig klud.

Det er Schou Andersen Møbelfabrik A/S der fremstiller Geisha. Læs yderligere på www.schouandersen.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079