23948sdkhjf

Tømrermesterens ærlige dom: Gedigen og kraftfuld slagboremaskine

Professionelle håndværkere var med til at teste Bosch-værktøj som medlemmer af Bosch ProTeam 2009
GSB 19-2 REA Professional er verdens første professionelle slagboremaskine med indbygget støvsuger og et af de første værktøjer, medlemmerne af Bosch ProTeam 2009 kunne teste. 20 håndværkere ansøgte om at teste maskinen og to blev udvalgt til at afprøve slagboremaskinen, der suger borestøvet væk, mens man borer og dermed sparer tid på rengøring. Da støvsugeren indsamler selv de fineste partikler og takket være Bosch’ mikrofiltersystem, er den perfekt til borearbejde i støvfølsomme miljøer som hospitaler, børneinstitutioner og private hjem.

Især den kraftfulde motor på 900 watt vakte begejstring:

- Det er en gedigen og kraftfuld boremaskine, og jeg er imponeret over dens kraftige moment. Det er også smart med den indbyggede støvsuger, som snupper rengøringen for mig. Det er godt tænkt, at man kan sætte sug direkte på og at det så rent faktisk virker efter hensigten. Det er vigtigt for mig, at mit arbejdsmiljø er helt rent, derfor er denne sugeløsning vejen frem mod et godt arbejdsmiljø. Og jeg håber at der også kommer sug på eksempelvis rundsave, siger tømrermester Torben Lindberg, som testede slagboremaskinen i tegl og metal.

Bedre end andre slagsbrødre

Torben Lindberg er ikke den eneste, der roser maskinens kræfter. Det samme gør det uvildige testinstitut SLG Prüf- und Zertifizierungs-GmbH som målte, at GSB 19-2 REA Professional er 20 pct. mere effektiv end konkurrerende slagboremaskiner i samme klasse.

De to slagboremaskiner fås hos førende byggemarkeder for professionelle landet over.

Bliv medlem af Bosch ProTeam 2010

Bosch fortsætter succesen med at lade håndværkere teste værktøj i 2010. I år er der endnu flere testprodukter til medlemmerne, og alle interesserede håndværkere kan ansøge om at blive medlem af Bosch ProTeam 2010.

Det næste værktøj, der kan testes er GSR 10,8-2-LI Professional, en kompakt professionel akku-skrue/boremaskine, som er det korteste muskelbundt i 10,8-V-klassen.

Bosch inviterer håndværkere fra forskellige brancher til at teste det nyeste værktøj, og hvis man bliver udvalgt til at være med og udfylder et spørgeskema efter testningen, kan man beholde maskinen efter testen. Man kan ansøge til Bosch ProTeam 2010 på www.bosch-pro-team.com.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078