23948sdkhjf

Kraftig mejseleffekt fjerner mere materiale hurtigere

Bosch selvslibende mejsler er også skarpe efter lang tids brug
Ved krævende nedbrydningsopgaver er kun de bedste mejsler gode nok. Med Bosch’ nye RTec-teknologi er både spids- og fladmejsler til SDS-max borepatroner blevet forbedret, så de nu er endnu mere skarpe og effektive mejsler og er oplagte på byggepladsen til selv meget standhaftige nedbrydningsopgaver. RTec-mejsler fra Bosch udnytter en rekyleffekt, der omdannes til ekstra slagenergi, så man nedbryder materialet mere effektivt.

De to RTec-mejsler er ekstremt formbestandige og slidstærke på grund af fremstillingsprocessen med en induktiv hærdningsproces. Denne specialbehandling giver dem en længere standtid end almindelige varmhærdede mejsler.

Samtidig har begge mejsler selvslibende skæreflader, så de bibeholder mejseleffekten i hele levetiden. Det betyder at nedetid på grund af tidskrævende genopslibning hører fortiden til.

Drejet skær og dobbelt så lang skæreflade

Den nye spidsmejsel hedder SDS-max RTec Speed og har et nyudviklet, drejet skær, som minimerer at spidsmejslen bliver fastklemt.

På den nye SDS-max RTec Sharp fladmejsel er skærefladen dobbelt så lang, som på en almindelig mejsel. Dette betyder en meget længere standtid. Herudover har fladmejslen nye "Power Ribs" som giver en meget stor nedbrydningseffekt, da mejslen påvirker materialet vertikalt som horisontalt, hvilket sikrer en meget stor arbejdseffektivitet.

Både Bosch SDS-max RTec Speed spidsmejsel og SDS-max RTec Sharp fladmejsel har en markedspris på 159 kr. ekskl. moms. De fås begge hos førende forhandlere af professionelt værktøj landet over.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094