23948sdkhjf

Fuld gas, så foden på bremsen og så gas igen

Det kunne lyde som beskrivelsen af et Formel 1 løb. Men er en af ejerne bag Bay & Kjærsgaard A/S, Palle Kjærsgaards beskrivelse af indflytningen i det nye New Holland domicil i Kolding
I det tidlige 2008 påbegyndte Bay & Kjærsgaard A/S opførelsen af et nyt domicil, som skulle danne rammen om import af det fulde New Holland Construction program samt detailsalg af de tungere maskiner.

- Huset stod færdigt i sommeren 2009, men netop på det tidspunkt var der mange, der råbte, at verden ville gå under, og det påvirkede også vores vurdering. Heldigvis vist det sig jo at være noget overdrevet, udtaler Palle Kjærsgaard.

- Vi har som alle andre oplevet en markant nedgang i salget af nye entreprenørmaskiner, men nu oplever vi igen en vis grøde i markedet. Nye projekter opstår både indenfor den offentlige sektor, blandt private virksomheder og i den private sektor, og det skaber nye maskinbehov.

- I den nuværende situation høster vi frugten af, at vi med New Holland har alle muligheder. Det er svært at tænke sig den entreprenøropgave, som vores maskinprogram ikke kan håndtere. Vi dækker maskingrupper som gradere, dozere, gravemaskiner fra ét ton til 80 ton, gummihjulslæssere fra 5 ton til 25 ton, markedets mest solgte rendegraver samt specialmaskiner til miljø og genbrug. Det betyder, at vi er med blandt mulige leverandører uanset maskinbehov, og det betyder også, at vi kan levere en samlet maskinflåde til et nyt projekt. Det sætter os i en god position på et stadigt lidt trægt marked, siger Palle Kjærsgaard.jfr

Bay & Kjærsgaard A/S

Virksomheden importerer og distribuerer New Holland Construction maskiner i Danmark samt på Grønland og Færøerne. Selskabet ejes af Carl Bay Christensen fra Bay Christensen A/S i Rønnede på Sjælland og Palle Kjærsgaard fra S.D. Kjærsgaard A/S i Frejlev i Nordjylland.

Maskinerne sælges og serviceres dels fra egne afdelinger og dels fra et stærkt, landsdækkende forhandlernet. Det er salgsdirektør Kristen Andersen og salgs- og produktchef Michael Christiansen, der forestår den daglige drift og har kunde- og forhandlerkontakten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094