23948sdkhjf

Komplet sortiment af kerneboreudstyr

Clipper’s nye sortiment omfatter borestandere og boremotorer til den professionelle håndværker.

De nye borestandere er fremstillet i aluminium og har en stabil konstruktion som giver præcis boring med stor nøjagtighed kombineret med lav vægt. Borestanderne er udstyret med justerbare glideruller, der gør det nemt at kompensere for slitage. Boresystemerne fås i flere forskellige modeller med vakuum eller dyvel fod og til forskellige borediametre fra 12 til 400 mm.

Samtlige borestandere har som noget nyt indbygget lasersigte, libelle og bærehåndtag. Fremføringshåndtaget kan samtidig benyttes som spændeværktøj til stativets øvrige skruer og bolte så ingen ekstra værktøj er nødvendigt. De store stativer er forsynet med transporthjul.

Clipper’s nye sortiment omfatter håndholdte boremaskiner og motorer til anvendelse på boresystemer.

Samtlige motorer er i aluminium for at give den letteste vægt.

De håndholdte motorer findes i forskellige udformninger og effekt på 1,5 – 2.2 kW og med 2 eller 3 hastigheder og kan anvendes til våd- eller tørboring med diamant kerne borekroner fra 12 mm til 200 mm diameter. De kan leveres med pistolhåndtag på siden eller håndtag bag til – yderligere kan de monteres i boresøjlerne via en standard bajonetfatning.

Sortimentet af boremotorer som er beregnet til montering på borestanderne omfatter flere forskellige modeller med 3 hastigheder og med effekt på 3,0- 5,2 kW og anvendes med diamant borekroner med diameter fra 30 mm – 500 mm.

Motorerne er forsynet med standard monteringsflanger og passer på markedets mest benyttede boresystemer. Samtlige motorer leveres i en kraftig transportkasse.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til Saint-Gobain Abrasives A/S, tlf. 4675 5244.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109