23948sdkhjf

Perfekt harmoni i hvid

Paneler

Duravit’s nye akryl paneler sikrer tidløs smuk præsentation af et af de mest prominente produkter på badeværelser: det rektangulære badekar. Den glatte overflade lavet af sanitærakryl tillader badekarret at "skinne" og stå frem som et møbel i sig selv: med en diskret glans, passer den perfekt sammen med det øvrige porcelæn på badeværelset.

De nye paneler kan leveres til de klassiske rektangulære badekar i serierne Vero, 2nd floor og Starck. Derudover også til Paiova hjørnebadekar og Seadream badekar – et badekar der med sit intelligente L-formede design – samtidig sikrer en bruse-zone i badeværelset. Til Paiova kan der også leveres et tilhørende trin i hvid akryl til badekarret.

I tillæg til niche, hjørne eller back-to-wall versioner, kan badekarrene også leveres til fritstående placering. En armatursøjle sikrer en optimal og smuk placering af armatur-systemet. Afhængig af vandtilslutningen kan denne placeres enten på den korte eller lange side af karret, og i søjlen kan der også monteres håndbruser. Armatursøjler kan selvfølgelig også leveres i hvid akryl. Badekar, paneler, trin og armatursøjler – en perfekt harmoni i hvid.

For yderligere information kan Duravit Danmark kontaktes på tlf. 8626 6000.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079