23948sdkhjf

Professionelt værktøj og tilbehør fra DEWALT

DEWALT udvider bl.a. sit sortiment af professionelt værktøj med en ny kraftfuld borehammer med støvudsugningssystem og en SDS-Plus støvudsugningsadapter - to innovative produkter, som forbedrer de professionelle håndværkeres arbejdsmiljø markant
DEWALTs nye 36 V Li-Ion borehammer DC235KL med støvudsugningssystem er en kraftfuld maskine, som samtidig sikrer brugeren en god luftkvalitet. Den nye borehammer er særlig god til at lave forankringer og huller i f.eks. beton, sten og murværk og dermed ideel for blandt andre byggearbejdere, blikkenslagere og elektrikere, der har behov for op til 180 meter i boredybde. Et ergonomisk sidehåndtag og teleskop giver borehammeren en høj brugervenlighed, og støvudsugningssystemet samler effektivt alt borestøvet op. Takket være Li-Ion batteriets minimale selvafladning kører maskinen på fuld kraft, så længe der er strøm tilbage på batteriet. Der medfølger 2 styk 36 Volt Li-Ion-batterier og 1-times oplader.

Støvudsugningssystem D25302DH kan også købes separat og passer til modellerne DC228KL/DC229KL (28 V) og DC234KL type 2 (36 V).

SDS-Plus Støvudsugningsadapter D25301D

Den nye støvudsugningsadapter suger effektivt alt støv op fra boringen i op til 16 mm i diameter. Adapteren har et veltilpasset sidehåndtag, der sikrer en bedre kompatibilitet, og en 150 cm robust støvsugerslange giver maksimal rækkevidde. Ved hjælp af et quick-fit system er der hurtig til- og frakobling på hammeren. Tilbehøret passer til alle DEWALTs forskellige SDS-Plus borehammere.jfr

X-Cite Tour

Frem til september måned 2010 besøger DEWALT hundredvis af forhandlere i Norden med X-Cite Tour.

XCite Tour er en række store events, hvor alle kunder kan komme og teste de seneste produkter fra DEWALT, benytte sig af gode kampagnetilbud og konkurrere om fine præmier. Blandt præmierne findes blandt andet en rejse til MotoGP World Championship-finalen 2010 og en DEWALT-profileret Yamaha R1 motorcykel.

DEWALT er officiel leverandør af el-værktøj til MotoGP World Championship.

X-Cite Tour kommer til Danmark i perioden 31. maj -11. juni 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08