23948sdkhjf

Benzinhamre med renere emissioner

Atlas Copco’s 2010-generationen af benzinhamre har et forbedret karburator og filter-system samt en væsentlig støjreduktion. Cobra benzinhamre opfylder dermed de øgede krav til emissioner fra udstødningen. Sammenlignet med den tidligere generation af Cobra-maskiner er emissionen af kulbrinter reduceret med ca. 50 procent.

Den nye generation af Cobra benzinhamre er let at starte. Alle modeller er udstyret med en elektronisk tænding, choker og en nydesignet tank.

Lang levetid og nem service er opnået gennem et højkapacitet luftfilter, som filtrerer selv store mængder af støv. Filtret er let tilgængeligt og dermed hurtigt at servicere.

Alle Cobra maskiner arbejder uafhængigt af eksterne strømkilder, da de er benzindrevne.

Cobra Pro, der er en videreudvikling af Cobra MK1, har en kombination af høj stødenergi og høj slagfrekvens. Maskinen giver næsten det dobbelte i anslagsenergi end andre benzindrevne hamre på markedet, og tilbyder den samme effekt- / vægtforhold som mange pneumatiske eller hydrauliske hamre. Maskinen bruges til en lang række opgaver bl.a. at bryde beton og asfalt, samt grave og banke hegnspæle ned. Cobra Pro bruges endvidere til at stampe og komprimere med.

Cobra Combi er en borende/slående multimaskine med høj effektmekanisme med rotationsmulighed. Den er ideel til opgaver som brydning samt boring i beton og asfalt.

Atlas Copco’s benzinhamre forhandles af Erenfred Pedersen A/S, som yderligere leverer en lang række maskiner og værktøj til Bygge- og Anlægsbranchen. Firmaet har afdelinger i Aalborg, Kolding og København med dertil hørende serviceværksteder. Læs yderligere på www.ep.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094